Rezultati i CSC 2023

Pritja ka mbaruar! Kontrolloni rezultatin tuaj të Bursës CSC sot dhe shikoni nëse ju është dhënë kjo bursë CSC.

Lanzhou University CSC Scholarship Result 2023 Winners list

Lanzhou University, renowned for its commitment to academic excellence and global outreach, recently announced the highly anticipated list of winners for the prestigious CSC (China Scholarship Council) Scholarship. This scholarship program, established by the Chinese government, aims to attract exceptional international students to pursue their studies in China. Lanzhou University, being one [...]

Lanzhou University CSC Scholarship Result 2023 Winners list

Rezultati i Bursave USTC 2022 u shpall

Rezultati i Bursave USTC 2022 u shpall. Gjeni emrin tuaj në listë. Zyra e Studentëve Ndërkombëtarë në USTC do t'i kontaktojë fituesit së shpejti përmes emailit. Njoftimi i Pranimit, Formulari i Aplikimit për Vizë për Studim në Kinë dhe dokumente të tjera përkatëse do t'u dërgohen gjithashtu të gjithë fituesve përmes postës së shpejtë. Urime të ngrohta [...]

Rezultati i Bursave USTC 2022 u shpall

Rezultati i Bursës së Miqësisë Kinë-Afrikë 2022

Rezultati i CSC i Bursës së Miqësisë Kinë-Afrikë 2022 është shpallur. Me kënaqësi të madhe, dëshirojmë të njoftojmë rezultatin përfundimtar të pranimit të Bursës "Miqësia Kinë-Afrikë". Faleminderit shumë për durimin tuaj. Gjeni emrin tuaj në listën e mëposhtme. Urime të gjithë nxënësve të përzgjedhur

Rezultati i Bursës së Miqësisë Kinë-Afrikë 2022

Rezultati i listës përfundimtare të bursave të CSC të Universitetit të Pekinit Jiaotong 2023

Është shpallur Lista Përfundimtare e Rezultatit të Bursave të CSC 2022 të Universitetit Jiaotong të Pekinit. Faleminderit shumë për durimin tuaj. Gjeni emrin tuaj në listën e mëposhtme Urime të gjithë studentëve të përzgjedhur.

Rezultati i listës përfundimtare të bursave të CSC të Universitetit të Pekinit Jiaotong 2023

Rezultati i Bursave CSC të Universitetit Suzhou 2022 u shpall

Rezultati i Bursave CSC të Universitetit Suzhou 2022 u shpall. Gjeni emrin tuaj në listë. Kolegje (departamente) të ndryshme: Pas aplikimit, kolegjet (departamentet) dhe departamentet përkatëse do të shqyrtojnë listën e kandidatëve të rekomanduar për bursat e qeverisë kineze në vitin 2022 (grumi i dytë) (shih shtojcën për listën). Data e publicitetit [...]

Rezultati i Bursave CSC të Universitetit Suzhou 2022 u shpall

Njoftohet rezultati i Bursave të Kancelarit të USTB 2022

Rezultati i Bursave të Kancelarit USTB 2022 u shpall. Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i Pekinit, i njohur më parë si Instituti i çelikut dhe hekurit të Pekinit para vitit 1988, është një universitet kyç kombëtar në Pekin, Kinë. Programet e metalurgjisë USTB dhe shkencës së materialeve vlerësohen shumë në Kinë. USTB përbëhet nga 16 shkolla, ofron 48 universitare [...]

Njoftohet rezultati i Bursave të Kancelarit të USTB 2022

Rezultati i Bursës 2022 të Universitetit të Teknologjisë Kimike të Pekinit CSC dhe Rrugës së Mëndafshit u shpall

Rezultati i Bursës 2022 të Universitetit të Teknologjisë Kimike të Pekinit CSC dhe Rrugës së Mëndafshit u shpall. Miratuar nga Universiteti i Teknologjisë Kimike të Pekinit për ekzaminimin e kualifikimit dhe vlerësimin e intervistës, dhe miratuar nga Çmimet e Qeverisë së Kinës të Universitetit të Teknologjisë Kimike të Pekinit për vetë-regjistrimin, Ekipi i Vlerësimit të Pranimeve të Studentëve të diplomuar. Lista e qeverisë kineze [...]

Rezultati i Bursës 2022 të Universitetit të Teknologjisë Kimike të Pekinit CSC dhe Rrugës së Mëndafshit u shpall

Rezultati i Programit të Bursave të Bursave të Qeverisë Kineze të Universitetit Hunan 2022-Rruga e Mëndafshit

Rezultati 2022 i Programit të Bursave të Bursave të Qeverisë Kineze të Universitetit Hunan-Rruga e Mëndafshit u shpall. Universiteti Hunan, në Changsha, provincën Hunan, është anëtar i Projektit 985 dhe Projektit 211, të cilët sponsorizohen nga Ministria e Arsimit e Kinës që synon të bëhet një universitet i klasit botëror. Është një universitet elitar, me Ministrinë Kineze [...]

Rezultati i Programit të Bursave të Bursave të Qeverisë Kineze të Universitetit Hunan 2022-Rruga e Mëndafshit

Rezultati i Bursave CSC të Universitetit Qendror Jugor 2022 u shpall

Rezultati i Bursave të Universitetit Qendror të Jugut CSC 2022 u shpall. Universiteti Qendror Jugor, është një universitet kombëtar i Kinës i vendosur në Changsha, provincën Hunan, në jug qendror të Republikës Popullore të Kinës. Universiteti Qendror i Jugut (CSU), një universitet kyç kombëtar nën administrimin e drejtpërdrejtë të Ministrisë së Arsimit të Kinës, ka një [...]

Rezultati i Bursave CSC të Universitetit Qendror Jugor 2022 u shpall

Rezultati i Bursës CSC të Universitetit Beihang 2022 u shpall

Rezultati i Bursës CSC të Universitetit Beihang 2022 u shpall. Universiteti Beihang, i njohur më parë si Universiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës së Pekinit (Kineze e thjeshtuar: 北京航空航天大学; kinezisht tradicionale: 北京航空航天大學, shkurtuar si universiteti BUAA, Beijing, është një universitet i madh, i vendosur në Kinë, Beijing) duke theksuar inxhinierinë, teknologjinë dhe shkencat e vështira. Universiteti Beihang është caktuar si [...]

Rezultati i Bursës CSC të Universitetit Beihang 2022 u shpall
Shko tek Top