Universitetet më të mira për Kimi

Universiteti i PekinitUniversiteti Nankai
Universiteti NanjingUniversiteti Jilin
Universiteti FudanUniversiteti Tsinghua
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUniversiteti Xiamen
Universiteti ZhejiangUNIVERSITETI WUHAN
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti i Teknologjisë Kimike në Pekin
Universiteti HunanUniversiteti Sichuan
Universiteti Normal i PekinitUniversiteti Jiao Tong i Shangait
UNIVERSITETI SHANDONGUNIVERSITETI LANZHOU
Universiteti FuzhouUniversiteti Normal Verilindor
Universiteti Normal i Kinës LindoreUniversiteti Soochow

Universitetet më të mira për Biologji

Kolegji Mjekësor i Unionit të Pekinit, Universiteti TsinghuaUniversiteti i Pekinit
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti Fudan
Universiteti NanjingUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i Kinës
UNIVERSITETI WUHANUniversiteti Bujqësor i Kinës
Universiteti NankaiUNIVERSITETI BUJQËSOR HUAZHONG
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Xiamen
Universiteti ZhejiangUNIVERSITETI SHANDONG
Universiteti SichuanUniversiteti Jilin
Universiteti Normal VerilindorUniversiteti Normal i Kinës Lindore
Universiteti Bujqësor NanjingUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti YunnanNorthwest A&F University
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti i Pyjeve VerilindoreUniversiteti Mjekësor i Kryeqytetit
Capital Normal UniversityUniversiteti i Mongolisë së Brendshme
Universiteti Mjekësor i KinësUniversiteti Mjekësor Harbin
Universiteti TongjiUniversiteti Normal i Nanjing
Universitetet më të mira për Ekologji

Universiteti Normal i PekinitUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti FudanUniversiteti Normal i Kinës Lindore
Universiteti ZhejiangUniversiteti Yunnan
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti i Pekinit
Universiteti NanjingUniversiteti Bujqësor i Kinës
Universiteti i Pyjeve VerilindoreUniversiteti Xiamen
UNIVERSITETI WUHANUniversiteti i Pyjeve të Pekinit
Universiteti NankaiUniversiteti Normal Verilindor
Universiteti i Pyjeve NanjingUniversiteti Qendror Jugor i Pylltarisë dhe Teknologjisë
Northwest A&F University

Universitetet më të mira për ekonomi

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti i Pekinit
Universiteti Qendror i Financës dhe EkonomisëUniversiteti Fudan
Universiteti XiamenUniversiteti Tsinghua
Universiteti NankaiUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë së Shangait
Universiteti Jugperëndimor i Financës dhe EkonomisëUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Dongbei
UNIVERSITETI JINANUniversiteti Jiaotng i Pekinit
Universiteti i Biznesit Ndërkombëtar dhe EkonomisëKryeqyteti i Ekonomisë dhe Biznesit
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti Hunan
Universiteti Xian JiaotongUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti i Ekonomisë dhe Ligjit ZhongnanUniversiteti i Financës dhe Ekonomisë Tianjin
Universiteti LiaoningUniversiteti Jilin
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongShanxi University of Finance and Economics
Universiteti TongjiUniversiteti Normal i Kinës Lindore
Universiteti ChongqingUniversiteti i Teknologjisë dhe Biznesit të Pekinit
Universiteti i Tregtisë HarbinUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë NanJing
Universiteti Zhejiang GongshangUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Anhui
Universiteti i Teknologjisë dhe Biznesit ChongqingUniversiteti Normal Verilindor
Universiteti i ShangaitUniversiteti Soochow
Universiteti HenanUniversiteti i Gjeoshkencave të Kinës
UNIVERSITETI NORMAL I KINËS QENDROREUniversiteti Sichuan
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Zhejiang
Universiteti i Tregtisë TianjinUniversiteti i Shangait për Shkencë dhe Teknologji
Instituti i Tregtisë së Jashtme të ShangaitUniversiteti Hohai
Universiteti Normal i NanjingUniversiteti i Teknologjisë Zhejiang
Universiteti FuzhouUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Changsha
Universiteti JugperëndimorUniversiteti Jugperëndimor i Kombeve
Universiteti i Financave dhe Ekonomisë YunnanUniversiteti i Financës dhe Ekonomisë Xian
Universiteti i Studimeve të Huaja GuangdongUniversiteti i Shkencave Politike dhe Ligjit të Kinës

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Teknologjinë Kompjuterike

Universiteti TsinghuaUniversiteti Kombëtar i Teknologjisë së Mbrojtjes
Universiteti i PekinitUniversiteti Beihang
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti ZhejiangUniversiteti Nanjing
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUniversiteti Verilindor
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUniversiteti i Postave dhe Telekomunikacionit të Pekinit
Universiteti TongjiUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Elektronike të KinësUniversiteti Politeknik Veriperëndimor
Universiteti FudanUniversiteti Juglindor
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Jilin
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti Sichuan
Universiteti ChongqingUniversiteti Xian Jiaotong
Universiteti XidianUniversiteti Renmin i Kinës
Universiteti Jiaotng i PekinitUniversiteti i Teknologjisë së Pekinit
Instituti i Teknologjisë së PekinitUniversiteti Tianjin
Universiteti i Teknologjisë HefeiUniversiteti Hunan
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në PekinUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Universiteti i Inxhinierisë HarbinUniversiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës Nanjing
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti NankaiUniversiteti Normal i Kinës Lindore

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Inxhinierinë Mjedisore

Universiteti TsinghuaInstituti i Teknologjisë Harbin
Universiteti TongjiUniversiteti Nanjing
Universiteti i PekinitUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Universiteti ZhejiangUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti NankaiUniversiteti Tianjin
Universiteti HunanUNIVERSITETI SHANDONG
Universiteti Oqean i KinësUniversiteti i Teknologjisë së Pekinit
Universiteti FudanUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti i Gjeoshkencave të KinësUniversiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në PekinUniversiteti i Teknologjisë Zhejiang
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Chongqing
Universiteti i Arkitekturës dhe Teknologjisë XIAN

Universitetet më të mira për Gjeologji

Universiteti NanjingUniversiteti Kinez i Gjeologjisë
Universiteti i PekinitUniversiteti Veriperëndimor
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në KinëUniversiteti i Teknologjisë Chengdu
Universiteti JilinUniversiteti Zhejiang
Universiteti HefeiUniversiteti i Kinës i Naftës
Universiteti Kinez i MinieraveUniversiteti Sun Yat-sen
Universiteti LanzhouUniversiteti Chang'an
Universiteti JugperëndimorUniversiteti Yangtze

Universitetet më të mira për Statistikat

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti i Pekinit
Universiteti XiamenUniversiteti Nankai
Universiteti Normal VerilindorUniversiteti Normal i Kinës Lindore
Universiteti i Financave dhe Ekonomisë së ShangaitUniversiteti Zhejiang Gongshang
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUNIVERSITETI SHANDONG
Universiteti Jiaotng i PekinitUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti Qendror i Financës dhe EkonomisëUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Dongbei
Capital Normal UniversityKryeqyteti i Ekonomisë dhe Biznesit
Universiteti FudanUniversiteti Zhejiang
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Tsinghua
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti Hunan
UNIVERSITETI QENDROR JUGUNIVERSITETI JINAN
Universiteti SichuanInstituti i Teknologjisë Harbin

Universitetet më të mira për matematikë

Universiteti i PekinitUniversiteti Fudan
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i Kinës
Universiteti TsinghuaUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti NankaiUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti NanjingUniversiteti Zhejiang
Universiteti SichuanUniversiteti Xian Jiaotong
Capital Normal UniversityUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti Normal i Kinës LindoreUniversiteti Jilin
Universiteti XiangtanUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Soochow
Universiteti XiamenUNIVERSITETI NORMAL I KINËS QENDRORE
Universiteti TongjiUniversiteti i Shangait
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti Normal Verilindor
Universiteti Normal i NanjingUniversiteti Normal Qufu
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUniversiteti Hunan
UNIVERSITETI NORMAL I KINËS JUGOREUniversiteti Jugperëndimor

Universitetet kryesore për Universitetet e Shkencave Farmakologjike

Universiteti i PekinitKolegji Mjekësor i Unionit të Pekinit
Universiteti Farmaceutik i KinësUniversiteti Farmaceutik Shenyang
Universiteti FudanUniversiteti i Dytë Ushtarak Mjekësor
Universiteti ZhejiangUniversiteti Sichuan
Universiteti Mjekësor HarbinUniversiteti i Shangait Jiaotong
Universiteti ShandongUniversiteti Oqean i Kinës
Universiteti i JugutSun Yat-sen
Universiteti i Katërt Mjekësor UshtarakUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti i Mjekësisë KinezeUniversiteti Suzhou
Universiteti Xi'an JiaotongUniversiteti Mjekësor i Kryeqytetit
Universiteti Mjekësor TianjinUniversiteti Zhejiang
Kolegji Mjekësor WenzhouUniversiteti Mjekësor Anhui
Universiteti WuhanUniversiteti Mjekësor Chongqing
Universiteti NankaiUniversiteti Zhengzhou
Universiteti Mjekësor GuangxiUniversiteti Lanzhou
Universiteti Mjekësor Xinjiang

Universitetet më të mira për fizikë

Universiteti i PekinitUniversiteti Nanjing
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUniversiteti Tsinghua
Universiteti FudanUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti ZhejiangUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti NankaiUNIVERSITETI SHANDONG
UNIVERSITETI WUHANUniversiteti Normal i Pekinit
Universiteti JilinInstituti i Teknologjisë Harbin
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUNIVERSITETI NORMAL I KINËS QENDRORE
Universiteti ShanxiUniversiteti Tongji
Universiteti Normal i Kinës LindoreUNIVERSITETI LANZHOU
Universiteti i Teknologjisë Dalian

Universitetet më të mira për Shkencat e Burimeve Bujqësore dhe Mjedisit

Universiteti Bujqësor i KinësUniversiteti Bujqësor Nanjing
Universiteti ZhejiangNorthwest A&F University
UNIVERSITETI BUJQËSOR HUAZHONGUniversiteti Jugperëndimor
Universiteti Bujqësor ShenyangUniversiteti Bujqësor Hunan
Universiteti Bujqësor HebeiUNIVERSITETI BUJQËSOR SHANDONG
Universiteti A&F ZhejiangUniversiteti Bujqësor Henan
Universiteti i Gjeoshkencave të KinësUniversiteti Bujqësor i Yunnan
UNIVERSITETI GUANGXIUniversiteti Shihezi
Universiteti Bujqësor Xinjiang

Universitetet më të mira për Inxhinieri Bujqësore

Universiteti Bujqësor i KinësUniversiteti Zhejiang
Universiteti JilinNorthwest A&F University
Universiteti JiangsuUniversiteti Bujqësor i Kinës Jugore
Universiteti Bujqësor VerilindorUniversiteti Bujqësor i Mongolisë së Brendshme
Universiteti Bujqësor HenanUniversiteti Bujqësor Shenyang
Universiteti HohaiUniversiteti Bujqësor Nanjing
UNIVERSITETI BUJQËSOR SHANDONGUNIVERSITETI BUJQËSOR HUAZHONG
Universiteti JugperëndimorUniversiteti Normal Yunnan
Universiteti Bujqësor HebeiUniversiteti Bujqësor Shanxi
Universiteti Bujqësor Gansu
Universitetet më të mira për Mjekësinë Veterinare – DVM

Universiteti Bujqësor i KinësUNIVERSITETI BUJQËSOR HUAZHONG
Universiteti Bujqësor NanjingUniversiteti Jilin
Universiteti YangzhouUniversiteti Bujqësor Verilindor
Universiteti Bujqësor i Kinës JugoreNorthwest A&F University
Universiteti Bujqësor SichuanUNIVERSITETI BUJQËSOR SHANDONG
Universiteti Bujqësor GansuUniversiteti Bujqësor Shanxi
Universiteti Bujqësor HenanUniversiteti Bujqësor i Mongolisë së Brendshme
Universiteti Bujqësor HebeiUniversiteti Jugperëndimor
Universiteti i Bujqësisë i PekinitUniversiteti Bujqësor Tianjin
Universiteti Bujqësor ShenyangInstituti i Shkencës dhe Teknologjisë së Kënasë
Universiteti Veriperëndimor për KombësitëUniversiteti Bujqësor Xinjiang

Universitetet më të mira për Administratën Publike

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti Tsinghua
Universiteti i PekinitUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti Normal i PekinitUniversiteti Fudan
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti Bujqësor Nanjing
Universiteti XiamenUniversiteti Beihang
Universiteti JilinUniversiteti Sichuan
Universiteti VerilindorUniversiteti Normal i Kinës Lindore
Universiteti XiangtanUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Dongbei
Universiteti TongjiUniversiteti i Gjeoshkencave të Kinës
Universiteti i Ekonomisë dhe Ligjit ZhongnanUniversiteti Chongqing
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti Qendror i Financës dhe Ekonomisë
Universiteti i Biznesit Ndërkombëtar dhe EkonomisëUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Universiteti YanshanUniversiteti Zhengzhou

Universitetet më të mira për Administrim Biznesi

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti Xian Jiaotong
Universiteti TsinghuaUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti XiamenUniversiteti i Pekinit
Universiteti NankaiUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë së Shangait
Universiteti NanjingUniversiteti i Financave dhe Ekonomisë Dongbei
Universiteti FudanUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti HunanUniversiteti Jugperëndimor i Financës dhe Ekonomisë
Universiteti Qendror i Financës dhe EkonomisëUniversiteti i Biznesit Ndërkombëtar dhe Ekonomisë
Universiteti TianjinUniversiteti Chongqing
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Elektronike të KinësUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti i Teknologjisë i Kinës JugoreUniversiteti Jilin
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti i Ekonomisë dhe Ligjit Zhongnan
Universiteti SichuanUniversiteti Jugperëndimor Jiaotong
Universiteti i Financës dhe Ekonomisë TianjinTeknologjia e Energjisë Elektrike të Kinës së Veriut
Shanxi University of Finance and EconomicsInstituti i Teknologjisë Harbin
Universiteti Tongji

Universitetet më të mira për Universitetet e Historisë

Universiteti i PekinitUniversiteti Jilin
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti Veriperëndimor
Universiteti SichuanUniversiteti Nanjing
Universiteti NankaiUniversiteti Zhengzhou
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Fudan
Universiteti XiamenUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti Normal i HebeitUniversiteti Zhejiang
Universiteti Normal i ChongqingUniversiteti Renmin i Kinës
Universiteti Normal i PekinitCapital Normal University
Universiteti ShanxiUniversiteti Normal i Nanjing
Universiteti AnhuiUniversiteti Henan
Universiteti Union i Pekinit

Universitetet më të mira për Universitetet e Shkencave Politike

Universiteti i PekinitUniversiteti Renmin i Kinës
Universiteti FudanUNIVERSITETI NORMAL I KINËS QENDRORE
Universiteti NankaiUniversiteti Nanjing
Universiteti JilinUNIVERSITETI SHANDONG
Universiteti i Shkencave Politike dhe Ligjit të KinësUniversiteti Yunnan
Universiteti TsinghuaUniversiteti Normal Verilindor
Universiteti SoochowUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti Normal TianjinUniversiteti Normal i Kinës Lindore

Universitetet më të mira për Sociologji

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti i Pekinit
Universiteti NanjingUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti TsinghuaUniversiteti Fudan
Universiteti NankaiUniversiteti i Shangait
Universiteti Normal i Kinës LindoreUniversiteti Minzu i Kinës
Universiteti JilinUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti XiamenUNIVERSITETI NORMAL I KINËS QENDRORE
Universiteti Bujqësor i KinësUniversiteti Qendror i Financës dhe Ekonomisë
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Hohai
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti i Teknologjisë së Pekinit
Universiteti i Shkencave Politike dhe Ligjit të KinësUNIVERSITETI QENDROR JUG
Universiteti Normal i NanjingUniversiteti Xian Jiaotong
UNIVERSITETI LANZHOUUniversiteti Veriperëndimor për Kombësitë
Universiteti Normal ShenyangUniversiteti i Inxhinierisë Harbin
Universiteti SoochowUniversiteti Fuzhou
Universiteti i Ekonomisë dhe Ligjit ZhongnanUniversiteti Jugperëndimor
Universiteti i Teknologjisë dhe Biznesit Chongqing

Universitetet më të mira për gazetari dhe komunikim

Universiteti Renmin i KinësUniversiteti i Komunikimit i Kinës
Universiteti FudanUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti TsinghuaUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti SichuanUniversiteti i Pekinit
UNIVERSITETI JINANUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti i ShangaitUniversiteti Zhejiang
Universiteti Normal i Kinës LindoreUniversiteti Nanjing
Universiteti XiamenUniversiteti Hebei
Universiteti Normal i NanjingUniversiteti Hunan
Instituti i Komunikimit Grafik i PekinitUniversiteti Anhui
Universiteti HenanUniversiteti Normal Shaanxi

Universitetet më të mira për Inxhinierinë e Naftës

Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Kinën LindoreUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Chongqing
Universiteti i PekinitUniversiteti i Gjeoshkencave të Kinës (Wuhan)
Universiteti VeriperëndimorUniversiteti Veriperëndimor

Universitetet më të mira për Inxhinieri Minierash

Universiteti Teknik LiaoningUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Jiangxi
Universiteti VerilindorUniversiteti i Minierave dhe Teknologjisë në Kinë
Universiteti FuzhouUniversiteti Politeknik Henan
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në PekinUniversiteti Qendror Jugor
Universiteti i Teknologjisë TaiyuanUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Shandong
Universiteti i Teknologjisë TaiyuanUniversiteti Guizhou
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë KunmingUniversiteti Chongqing
Laboratorët më të mirë shtetërorë për studentët e kimisë

Laboratori Shtetëror i Kimisë dhe Aplikacioneve të Materialeve të Rralla të Tokës, Universiteti i Pekinit.
Laboratori Shtetëror i Kimio/Bio-Sensimit dhe Kimiometrisë, Universiteti Hunan
Laboratori Shtetëror i Materialeve Super të Forta, Universiteti Jilin
Laboratori kryesor shtetëror i sintezës inorganike dhe kimisë përgatitore, Universiteti Jilin
Laboratori Shtetëror kryesor i Strukturës dhe Materialeve Supramolekulare, Universiteti Jilin
Laboratori kryesor shtetëror i kimisë teorike dhe kompjuterike në Universitetin Jilin
Laboratori Shtetëror i Kimisë së Aplikuar dhe Organike, Universiteti Lanzhou
Laboratori Kryesor Shtetëror i Kimisë së Koordinimit, Universiteti Nanjing
Laboratori Shtetëror kryesor i Kimisë Elemento-Organike, Universiteti Nankai
Laboratori Shtetëror i Biologjisë Kimike Mjekësore (Universiteti Nankai)
Laboratori Shtetëror i Kimisë Fizike për Sipërfaqen e Ngurtë, Universiteti Xiamen
Laboratori Shtetëror kyç i Fiziologjisë dhe Biokimisë së Bimëve, Universiteti Bujqësor i Kinës
Laboratori Shtetëror i Strukturave Dinamike dhe Stabile Molekulare, Universiteti i Pekinit
Laboratori kryesor shtetëror i shfrytëzimit të burimeve të rralla të Tokës Instituti i Kimisë së Aplikuar Changchun
Akademia Kineze e Shkencave (për TWAS)
Laboratori Shtetëror i Kimisë Elektroanalitike, Instituti Changchun i. Kimi e Aplikuar,
Akademia Kineze e Shkencave (Për TWAS)
Laboratori kryesor i kimisë së burimeve, Universiteti Normal i Shangait
Laboratori kryesor i Kimisë së Fosforit Bioorganik dhe Biologjisë Kimike (Universiteti Tsinghua)
Laboratori Shtetëror kyç i Gjeokimisë Mjedisore, Instituti i Gjeokimisë, Akademia Kineze
i Shkencave, Guiyang (Për TWAS)
Laboratori Shtetëror i Katalizës, Instituti Dalian i Fizikës Kimike (Për TWAS)
Laboratori kryesor shtetëror i kimisë ujore të mjedisit (Kinë) (Për TWAS)
Universitetet më të mira për mjekësi dhe mjekësi kineze

Universiteti i PekinitUniversiteti Fudan
Kolegji Mjekësor i Unionit të PekinitUniversiteti Jiao Tong i Shangait
UNIVERSITETI QENDROR JUGUNIVERSITETI SUN YAT-SEN
Universiteti Mjekësor NanjingUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti i Dytë Ushtarak MjekësorUniversiteti Zhejiang
Universiteti JilinUNIVERSITETI SHANDONG
Universiteti SoochowUniversiteti Sichuan
Universiteti i Mjekësisë së JugutUniversiteti Mjekësor i Kinës
UNIVERSITETI WUHANUniversiteti Mjekësor Chongqing
Universiteti Xian JiaotongUniversiteti Mjekësor i Kryeqytetit
Universiteti Mjekësor TianjinUniversiteti Mjekësor Harbin
UNIVERSITETI JINANUniversiteti Mjekësor Dalian
Universiteti ZhengzhouUniversiteti Qingdao

Universitetet më të mira për mjekësinë kineze

Universiteti i Mjekësisë Kineze në PekinUniversiteti i Mjekësisë Tradicionale Kineze në Shangai
UNIVERSITETI I MJEKËSISË KINEZE GUANGZHOUUniversiteti i Mjekësisë Tradicionale Kineze në Tianjin
Universiteti i Mjekësisë Kineze në NanjingUniversiteti Chengdu i Mjekësisë Traditonale Kineze
Universiteti i Mjekësisë Kineze në HeilongjiangUniversiteti ShanDong i Mjekësisë Tradicionale Kineze
Universiteti Mjekësor Kinez ZhejiangUniversiteti Liaoning i Mjekësisë Tradicionale Kineze
Universiteti Hunan i Mjekësisë KinezeUniversiteti i Mjekësisë Kineze në Hubei
Universiteti Këna i Mjekësisë Tradicionale KinezeUniversiteti Minzu i Kinës
Universiteti Mjekësor ChongqingKolegji Mjekësor Tradicional Tibetian
Universiteti Shanxi i Mjekësisë KinezeUniversiteti Gansu i Mjekësisë Tradicionale Kineze

Universitetet më të mira për Inxhinierinë Elektrike

Universiteti TsinghuaUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti Xian JiaotongUniversiteti Zhejiang
Universiteti ChongqingTeknologjia e Energjisë Elektrike të Kinës së Veriut
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Tianjin
Universiteti Jugperëndimor JiaotongUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti i Inxhinierisë DetareUniversiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës Nanjing
Universiteti i Teknologjisë ShenyangUniversiteti Juglindor
Universiteti i Teknologjisë HefeiUNIVERSITETI SHANDONG
UNIVERSITETI WUHANUniversiteti Hunan
Universiteti i Teknologjisë i Kinës JugoreUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Harbin
Universiteti i Minierave dhe Teknologjisë në KinëUniversiteti Jiaotng i Pekinit
Universiteti Dianli VerilindorUniversiteti Hohai
Universiteti FuzhouUniversiteti Politeknik Veriperëndimor
Universiteti i Teknologjisë TaiyuanUniversiteti Sichuan
Universiteti Detar i ShangaitUniversiteti i Shangait të Energjisë Elektrike
Universiteti i ShangaitUniversiteti i Teknologjisë i Kinës së Veriut
Universiteti i Shangait për Shkencë dhe TeknologjiUniversiteti Normal i Nanjing
Universiteti ZhengzhouUniversiteti i Teknologjisë Hubei
UNIVERSITETI I TEKNOLOGJISË LANZHOUUniversiteti Xinjiang
Universiteti SanxiaUniversiteti i Teknologjisë Hunan
Universiteti Teknik Liaoning

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Inxhinierinë e Kontrollit

Universiteti TsinghuaUniversiteti Verilindor
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Beihang
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti Zhejiang
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUniversiteti Xian Jiaotong
Instituti i Teknologjisë së PekinitUniversiteti Kombëtar i Teknologjisë së Mbrojtjes
Universiteti JuglindorUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Nanjing
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti Tongji
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti Politeknik Veriperëndimor
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në PekinUniversiteti Tianjin
Universiteti i Teknologjisë DalianUniversiteti i Inxhinierisë Harbin
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Kinën LindoreUniversiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës Nanjing
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUniversiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Teknologjinë Kompjuterike

Universiteti TsinghuaUniversiteti Kombëtar i Teknologjisë së Mbrojtjes
Universiteti i PekinitUniversiteti Beihang
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Jiao Tong i Shangait
Universiteti ZhejiangUniversiteti Nanjing
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUniversiteti Verilindor
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUniversiteti i Postave dhe Telekomunikacionit të Pekinit
Universiteti TongjiUNIVERSITETI WUHAN
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Elektronike të KinësUniversiteti Politeknik Veriperëndimor
Universiteti FudanUniversiteti Juglindor
UNIVERSITETI SUN YAT-SENUniversiteti Jilin
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti Sichuan
Universiteti ChongqingUniversiteti Xian Jiaotong
Universiteti Xidian

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Inxhinierinë e Tekstileve

Universiteti DonghuaUniversiteti Politeknik Tianjin
Universiteti SuzhouUniversiteti i Teknologjisë Zhejiang
Universiteti JiangnanUniversiteti Tekstil Wuhan
Universiteti Politeknik Xi'anUniversiteti Politeknik Dalian
Universiteti SichuanUniversiteti Qingdao
Universiteti i Teknologjisë TaiyuanUniversiteti i Inxhinierisë dhe Teknologjisë së Shangait

Universitetet më të mira për Inxhinierinë e Ndërtimit

Universiteti TongjiInstituti i Teknologjisë Harbin
Universiteti TsinghuaUniversiteti Juglindor
Universiteti ZhejiangUniversiteti Hunan
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti i Teknologjisë së Pekinit
Universiteti TianjinUniversiteti i Teknologjisë Dalian
Universiteti HohaiUniversiteti Chongqing
Universiteti Jugperëndimor JiaotongUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë PLA
Universiteti Jiaotng i PekinitUniversiteti i Minierave dhe Teknologjisë në Kinë
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë HuazhongUniversiteti i Arkitekturës dhe Teknologjisë XIAN
Universiteti Jiao Tong i Shangait

Universitetet më të mira për inxhinieri mekanike

Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti TsinghuaUniversiteti Xian Jiaotong
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Zhejiang
Universiteti HunanInstituti i Teknologjisë së Pekinit
Universiteti ChongqingUniversiteti Beihang
Universiteti i Teknologjisë DalianUniversiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës Nanjing
UNIVERSITETI QENDROR JUGUniversiteti Jilin
Universiteti YanshanUniversiteti Tongji
Universiteti Politeknik VeriperëndimorUniversiteti Tianjin
UNIVERSITETI SHANDONGUniversiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore
Universiteti Jugperëndimor JiaotongUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Pekin

Universitetet më të mira për Shkencën dhe Inxhinierinë e Menaxhimit

Universiteti TsinghuaUniversiteti Tianjin
Universiteti ZhejiangUniversiteti Xian Jiaotong
Universiteti Kombëtar i Teknologjisë së MbrojtjesUniversiteti Beihang
Universiteti Jiao Tong i ShangaitUniversiteti i Teknologjisë Hefei
Instituti i Teknologjisë HarbinUniversiteti Tongji
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë i KinësUNIVERSITETI QENDROR JUG
Universiteti JuglindorInstituti i Teknologjisë së Pekinit
Universiteti i Teknologjisë DalianUniversiteti Fudan
Universiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës NanjingUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong
Universiteti i Postave dhe Telekomunikacionit të PekinitUniversiteti Nanjing
Universiteti i Minierave dhe Teknologjisë në KinëUniversiteti Sichuan
Universiteti ChongqingUniversiteti Verilindor
Universiteti i Inxhinierisë HarbinUNIVERSITETI WUHAN
UNIVERSITETI I TEKNOLOGJISË WUHANUniversiteti i Pekinit
Universiteti i Teknologjisë së PekinitUniversiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Pekin
Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Kinën LindoreUniversiteti i Shangait për Shkencë dhe Teknologji
Universiteti Politeknik Veriperëndimor