Aya 45 Paguron Cina anu nawiskeun MBBS di Cina dina basa Inggris sareng paguron luhur ieu disatujuan ku Kamentrian Pendidikan Cina.
Pikeun mahasiswa internasional anu hoyong kéngingkeun beasiswa CSC pikeun Studi MBBS (MBBS di Cina). Daptar tina Paguron luhur anu nawiskeun Beasiswa Cina pikeun Siswa Internasional Program MBBS dibere handap. Sareng anjeun tiasa pariksa kategori rinci ngeunaan beasiswa Cina pikeun program MBBS(MBBS di Cina) di paguron luhur ieu.

Beasiswa MBBS di Cina

No.

Ngaran Universitas

Jenis beasiswa

1Universitas Médis MODALCGS; CLGS
2UNIVERSITAS JILINCGS; CLGS
3Universitas Médis DalianCGS; CLGS
4UNIVERSITAS MEDIS CHINACGS; CLGS
5TIANJIN Médis universitasCGS; CLGS
6UNIVERSITAS SHANDONGCGS; URANG
7UNIVERSITAS FUDANCGS; CLGS
8Universitas Médis XINJIANGCGS; CLGS; URANG
9UNIVERSITAS MEDIS NANJINGCGS; CLGS; URANG
10UNIVERSITAS JIANGSUCGS; CLGS; URANG; ES
11WENZHOU Médis universitasCGS; CLGS; URANG
12Universitas ZhejiangCGS; CLGS; URANG
13UNIVERSITAS WUHANCGS; URANG
14HUAZHONG UNIVERSITAS Élmu & TéhnologiCGS; URANG
15UNIVERSITAS XI'AN JIAOTONGCGS; URANG
16Universitas Médis KidulCGS; CLGS
17UNIVERSITAS JINANCGS; CLGS; URANG
18GUANGXI Médis universitasCGS; CLGS
19UNIVERSITAS SICHUANCGS
20Universitas Médis CHONGQINGCLGS
21Universitas Médis HarbinCLGS; URANG
22UNIVERSITAS BEIHUACGS; CLGS
23LIAONING Médis universitasCGS
24Universitas QINGDAOCGS; CLGS
25HEBEI Médis universitasCGS
26NINGXIA Médis universitasCGS; CLGS; URANG
27UNIVERSITAS TONGJICGS; CLGS; URANG
28UNIVERSITAS SHIHEZICGS
29UNIVERSITAS TENGGARACGS; CLGS; URANG
30UNIVERSITAS YANGZHOUCGS
31UNIVERSITAS NANTONGCLGS
32UNIVERSITAS SOOCHOWCGS; CLGS
33Universitas NINGBOCGS; CLGS; URANG
34Universitas Médis FujianCGS; CLGS; URANG
35Universitas Médis ANHUICGS; CLGS; URANG
36XUZHOU Médis CollegeCLGS; URANG
37Universitas Cina Tilu GorgesCGS; CLGS; URANG
38Universitas ZhengzhouCGS; URANG
39GUANGZHOU Médis universitasCGS; CLGS; URANG
40UNIVERSITAS SUN YAT-SENCGS; CLGS; URANG
41Universitas ShantouCGS; CLGS
42Universitas Médis KUNMINGCGS; CLGS
43LUZHOU Médis CollegeCLGS; URANG
44Universitas Médis Sichuan KalérCLGS
45UNIVERSITAS XIAMENCGS; CLGS; URANG

Sateuacan ningali daptar, anjeun kedah terang catetan di handap ieu anu penting pisan pikeun anjeun ngartos tabél.
Catetan: CGS: Beasiswa Pamaréntah Cina (Beasiswa pinuh, Kumaha nerapkeun CGS)
CLGS: Beasiswa Pamaréntah Lokal Cina (Kumaha cara nerapkeun CLGS)
AS: Beasiswa Universitas (Mei kalebet biaya SPP, akomodasi, sangu hirup, jsb.)
ES: Beasiswa Perusahaan (Didirikeun ku perusahaan di Cina atanapi nagara-nagara sanés)

Tanpa Beasiswa

Sabaraha biaya pikeun diajar MBBS di China?




Kalolobaan program ditawarkeun ku Paguron luhur Cina anu disponsoran ku pamaréntah Cina Éta hartosna mahasiswa internasional henteu kedah mayar biaya SPP. Tapi,médisjeungusahaprogram henteu dina kategori ieu. Program cheapest pikeunMBBS di Cina waragad sabudeureun RMB 22000 per taun; comparatively, paling mahalprogram MBBS di Cinabakal RMB 50000 per taun. Biaya program MBBS rata-rata per taun bakal sakitar RMB 30000.