Beasiswa Pamaréntah Cina

Diajar di Cina ngeunaan beasiswa pamaréntah Cina:- (CGS) Beasiswa CSC dileler kuDéwan Beasiswa Cina (CSC)ka mahasiswa internasional di paguron Cina pakait sarengCSCBeasiswa CSC aplikasi onlinesistem atanapi prosés pangakuan dimimitian ti Désémber nepi ka April unggal taun (umumna). Tapi tanggal Tukang ngalamar di Universitas anu béda béda pikeunBeasiswa CinaBeasiswa CSC aplikasi online nyaetapenting pisan pikeun ngalamar beasiswa.

Aya 274Paguron luhur Cina nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa internasionalunggal taun. The lnyaéta universitas di handapeun beasiswa pamaréntah Cinageus sadia di bagian download. The Diajar Cina di Cinaogé sayogi dina beasiswa. Aya seueur universitas anu nawiskeunBeasiswa basa Cina di CinajeungMBBS di Cina.

Diajar di Cina asupBeasiswa MOFCOM ogé ditawarkeun ku Déwan Beasiswa Cina ngaliwatan Kamentrian Perdagangan Républik Rahayat Cina pikeun leuwih nguatkeun komunikasi jeung gawé babarengan antara Cina jeung nagara séjén ogé pikeun ngamekarkeun bakat pikeun nagara berkembang.

Hasil CSC: AnuHasil beasiswa pamaréntah Cinadiumumkeun nepi ka ahir Juli nurutkeundewan beasiswa china(CSC Cina) kawijakan. Siswa anu suksés ngiringan paguron luhur ti mimiti Séptémber. TheHasil CSCanjeun tiasa mendakan di dieuHasil CSC.Kumaha cara nyerat rencana diajar pikeun beasiswa Cinaanjeun tiasa mendakan di bagian download.

Beasiswa ieu dileler ka mahasiswa ngaliwatan lembaga sapertos,

  • Beasiswa pamaréntah Cina ngaliwatan Universitas
  • Kadutaan Cina di nagara sejen, nu boga hubungan diplomatik jeung Cina.

Siswa tiasa nyiapkeun bahan aplikasina sareng ngalebetkeun langsung ka universitas. Sapertos aplikasi Kadutaan, Kadutaan umumna nampi aplikasi di nagara-nagara sanés ngalangkungan Institut Pendidikan Tinggi. Beasiswa via Kadutaan ogé disebut "Program Bilateral".beasiswa pamaréntah Cina

aplikasi CGSProsedurna saderhana pisan sareng siswa tiasa nyiapkeun aplikasina kalayan gampang Siswa henteu kedah konsultasi sareng mayar artos ka agén / konsultan mana waé. Upami aya anu ngaku kitu, anjeunna palsu sareng ngalakukeun kagiatan haram.naon nomer agénsi dina beasiswa pamaréntah Cina? Tong hariwang éta ogé sayogi dina bagian unduhan Beasiswa Cina.

Kumaha Panawaran pikeun Beasiswa Pamaréntah Cina? Kumaha cara nerapkeun beasiswa Cina?Kumaha kéngingkeun beasiswa china? Sadaya Siswa Anyar ngan nuturkeun Prosedur ieu pikeun meunang Beasiswahandapeunprogram beasiswa pamaréntah Cina. Master jeung Ph.D. siswa ampir di unggal Filed bisa ngalamar Scholarship Ie Téknik, Médis, manajemén, hukum jsb.

Upami anjeun tiasa naroskeun anjeun tiasa naroskeun ka kami Facebook, Twitter, Youtube atawa google tambah

Prosedur Umum pikeun Larapkeun, Turutan Lengkah-demi-Lengkah

Hambalan 1: Milarian Sababaraha universitas anu saé anu gaduh jabatan anjeun sareng aya hubunganana sareng CGS. ieu teh Subject Wise Daptar Universitas Dina CSC.

video: Kumaha milarian Universitas Peryogikeun anjeun,https://youtu.be/yXZYwPy4yCY

Hambalan 2:Kontak sareng Profesor universitas sareng nyuhunkeun anjeunna nampi anjeun salaku mahasiswa. ieu Email Sampel. Ngabogaan ditampa ti profésor bakal ningkatkeun kasempetan beasiswa anjeun sareng ieu henteu sesah teuing.

Disarankeun Video Kumaha milarian Profesor (Supervisor) :https://youtu.be/T8RQV5s3Ejs

Nalika anjeunna satuju Nampa anjeun lajeng ngirim anjeunna Ngawas Request Lettehatawa Format surat ditampa

Hambalan 3: Eusian aAplikasi Online CSC WangunngaliwatanLogin Scholarship Pamaréntah Cina.

Disarankeun Tumbu pikeunFormulir Pendaftaran CSC Onlinengaliwatanlogin murid CSC:http://studyinchina.csc.edu.cn/

Video: Kumaha carana ngeusian formulir aplikasi:https://youtu.be/lq4-IyDYKXs

Aya tilu Kategori Beasiswa

  1. Beasiswa CSC Kategori A
  2. Beasiswa CSC Kategori B
  3. Beasiswa CSC Kategori C
  • Beasiswa CSC Kategori A (Pilih upami anjeun nerapkeun ngalangkungan Kedubes Cina)

Inget nurutkeun anyar Kawijakan dewan beasiswa Cina Anjeun tiasa nerapkeun dina 2 Universitas ngaliwatan Kadutaan Cina.

  • Beasiswa CSC Kategori B (Pilih upami anjeun nerapkeun via Universitas)

Inget nurutkeun anyar Kawijakan dewan beasiswa Cina Anjeun tiasa nerapkeun dina 3 Universitas ngaliwatan Kategori Tipe B

  • CSC Scholarship Kategori C (Pilih upami anjeun nerapkeun ngaliwatan sumber anu sanés)
  • Nalika anjeun ngalamar langsung ka Universitas Cina, anjeun bakal milih Kategori Beasiswa CSC Tipe B dina Sistem Aplikasi Online Beasiswa CSC nalika ngeusian formulir.

Hambalan 4: Lengkep"Rékam Ujian Fisik pikeun Asing” bentuk sareng ogé ngagantelkeun laporan anu diperyogikeun sareng ieuBentuk Médisnu disebut ogeFormulir Ujian Fisik Asing

Lengkah 5: Nyitak sareng ngalengkepan daptar Dokumén di handap ieu

Catetan: Buktikeun sadaya dokumén pendidikan anjeun ti Républik Notaris.

SanggeusAplikasi online beasiswa pamaréntah Cinajeung sarat sejen, Anjeun kudu Teangan alamat Kantor Mahasiswa Internasional Universitas sarta ngirimkeun dokumén ka universitas sanggeus ngalampirkeun jeung formulir dicitak ngaliwatan sababaraha layanan kurir alus misalna, DHL (ngagunakeun pakét murid maranéhanana) jsb Jeung anjeun bisa nyebut dina hiji kaca. anjeun ngalamarBeasiswa CSC handapeun Déwan Beasiswa Cina.

Beasiswa Jalan Sutra ogé terang salakuBeasiswa Jalan sareng Sabuk atawaBeasiswa Kota Terlarang(FCS) pikeun Universitas Beijing ogé nawiskeun sahandapeun Déwan Beasiswa Cina. Jumlah beasiswa sami sareng Beasiswa Pamaréntah Cina. Beasiswa ieu dirarancang pikeun nagara-nagara anu janten bagianInisiatif Sabuk sareng Jalan (BRI) atawa nu Program Sabuk Ékonomi Jalan Sutra. The bantuan keuangan pikeun mahasiswa pascasarjana bakal katutupan ku beasiswa. Aya 279 urang Cina universitas di Cina nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa internasional.

Visa pikeun Cina: nalika anjeun ngagaduhan pilih anjeun peryogi visa pikeun china. The formulir aplikasi visa Cina tiasa diunduh tina bagian undeuran. The visa wisata pikeun chinabasajan pisan pikeun meunangkeun pikeun nagara maju. Anjeun bisa manggihan sababarahajasa visa Cina anu bakal ngabantosan naekeun kasus anjeun. Méméh ngeusiancina aplikasi visa onlineanjeun peryogi macasyarat visa china kusabab aya seueur kategori visa. Jenis visa anu béda gaduh syarat anu béda sapertos syarat visa china z jeungsyarat visa china X anu béda. Anjeun tiasa nerapkeunpikeun Visa CinadiKadutaan Cina di nagara anjeun.

279 Paguron Cina Ngaku Siswa Beasiswa Pamaréntah Cina ti sakumna dunya.

No.Ngaran Universitas
1Universitas Pertanian Anhui
2Universitas Médis Anhui
3Universitas Normal Anhui
4Universitas Anhui
5Universitas Normal Anshan
6Anshan Normal Universitas Liaoning Cina
7Universitas Beihua
8Akademi Pilem Beijing
9Universitas Studi Luar Negeri Beijing
10Universitas Kehutanan Beijing
11Institut Téknologi Beijing
12Universitas Studi Internasional Beijing
13Universitas Jiaotong Beijing
14Universitas Basa jeung Budaya Beijing
15Universitas Normal Beijing
16Universitas Olahraga Beijing
17Beijing Téhnologi jeung Universitas Usaha
18Universitas Téhnologi Kimia Beijing
19Universitas Kedokteran Cina Beijing
20Universitas Pos sareng Telekomunikasi Beijing
21Universitas Téknologi Beijing
22Universitas Bohai
23Institut Pendidikan Jasmani Ibukota
24Universitas Médis Ibukota
25Universitas Normal Ibukota
26Universitas Ibu Ékonomi & Usaha
27Akademi Seni Rupa Tengah
28Universitas Normal Cina Tengah
29Konservatorium Musik Tengah
30Universitas Kidul Tengah
31Universitas Pusat Keuangan sareng Ékonomi
32Universitas Chang'an
33Universitas Changchun
34Universitas Kedokteran Cina Changchun
35Changchun Universitas Élmu sareng Téknologi
36Changsha Universitas Élmu sareng Téknologi
37Chengdu Universitas Kedokteran Tradisional Cina
38Cina Akademi Seni
39Universitas Tatanén Cina
40Cina Conservatory
41Universitas Luar Negeri Cina
42Universitas Médis Cina
43Universitas Farmasi Cina
44Cina Tilu Gorges Universitas
45Cina Universitas Élmu Pulitik jeung Hukum
46Universitas Geosciences Cina (Beijing)
47Universitas Géosains Cina (Wuhan)
48Cina Universitas Pertambangan jeung Téhnologi
49Cina Universitas Perminyakan
50Universitas Perminyakan Cina (Huadong)
51Cina Pemuda Universitas Studi Pulitik
52Universitas Chongqing Jiaotong
53Universitas Médis Chongqing
54Universitas Médis Chongqing
55Universitas Chongqing
56Universitas Pos sareng Telekomunikasi Chongqing
57Universitas Komunikasi Cina
58Universitas Dalian Jiaotong
59Universitas Maritim Dalian
60Universitas Médis Dalian
61Universitas Politéknik Dalian
62Dalian Universitas Basa Asing
63Universitas Téknologi Dalian
64Universitas Téknologi Dalian
65Universitas Donghua
66Universitas Normal Cina Wétan
67Universitas Élmu Pulitik sareng Hukum Cina Wétan
68Universitas Élmu & Téknologi Cina Wétan
69Universitas Fudan
70Fujian Agricultrue sareng Universitas Kehutanan
71Universitas Médis Fujian
72Universitas Normal Fujian
73Universitas Téknologi Fujian
74Universitas Fuzhou
75Universitas Normal Gannan
76Guangdong Universitas Studi Luar Negeri
77Universitas Médis Guangxi
78Universitas Normal Guangxi
79Universitas Pendidikan Guru Guangxi
80Universitas Guangxi
81Universitas Guangxi Pikeun Kabangsaan
82Universitas Médis Guangzhou
83Universitas Kedokteran Cina Guangzhou
84Guilin Universitas Téhnologi Éléktronik
85Universitas Guizhou Minzu
86Universitas Normal Guizhou
87Universitas Guizhou
88Universitas Normal Hainan
89Universitas Hainan
90Universitas Normal Hangzhou
91Universitas Normal Hangzhou
92Harbin Institut Téknologi
93Universitas Médis Harbin
94Universitas Normal Harbin
95Harbin Universitas Élmu jeung Téhnologi
96Universitas Médis Hebei
97Universitas Normal Hebei
98Universitas Hebei
99Universitas Ékonomi sareng Usaha Hebei
100Universitas Téknologi Hebei
101Universitas Hefei
102Hefei Universitas Téknologi
103Universitas Heihe
104Universitas Heilongjiang
105Universitas Kedokteran Cina Heilongjiang
106Universitas Henan
107Henan Universitas TCM
108Universitas Téknologi Henan
109Universitas Hohai
110Universitas Huangshan
111Universitas Pertanian Huazhong
112Huazhong University of Science and Technology
113Universitas Hubei
114Hubei Universitas Kedokteran Cina
115Universitas Normal Hunan
116Universitas Hunan
117Universitas Pertanian Mongolia Batin
118Universitas Normal Mongolia Batin
119Universitas Mongolia Batin
120Universitas Mongolia Batin pikeun Kabangsaan
121Universitas Téknologi Mongolia Batin
122Universitas Téknologi Mongolia Batin
123Universitas Jiangnan
124Universitas Jiangsu
125Universitas Pertanian Jiangxi
126Universitas Normal Jiangxi
127Jiangxi Universitas Keuangan sarta Ékonomi
128Jiangxi Universitas Kedokteran Tradisional Cina
129Universitas Pertanian Jilin
130Universitas Normal Jilin
131Universitas Jilin
132Universitas Jinan
133Jingdezhen Keramik Institute
134Universitas Médis Kunming
135Kunming Universitas Élmu jeung Téhnologi
136Universitas Lanzhou Jiaotong
137Universitas Lanzhou
138Lanzhou Universitas Téknologi
139Jiangsu University of Science and Technology
140Universitas Beihang
141Chongqing Téhnologi & Universitas Usaha
142Universitas Téknik Harbin
143Universitas Médis Liaoning

No.Ngaran Universitas
140Universitas Normal Liaoning
141Universitas Liaoning Shihua
142Universitas Téknis Liaoning
143Universitas Liaoning
144Universitas Téknologi Liaoning
145Liaoning Universitas Kedokteran Tradisional Cina
146Universitas Ludong
147Universitas Minzu Cina
148Universitas Normal Mudanjiang
149Universitas Nanchang Hangkong
150Universitas Nanchang
151Universitas Pertanian Nanjing
152Universitas Pertanian Nanjing
153Universitas Normal Nanjing
154Universitas Nanjing
155Universitas Aeronautika sareng Astronautika Nanjing
156Universitas Kedokteran Cina Nanjing
157Nanjing Universitas Élmu Émbaran jeung Téhnologi
158Universitas Élmu sareng Téknologi Nanjing
159Universitas Seni Nanjing
160Universitas Nankai
161Universitas Ningbo
162Ningbo Universitas Téknologi
163Universitas Médis Ningxia
164Universitas Ningxia
165Universitas Daya Listrik Cina Kalér
166Universitas Pertanian Northeast
167Universitas Dianli Wétan
168Universitas Kehutanan Northeast
169Universitas Normal Northeast
170Universitas kaler
171Northwest A & F Universitas
172Universitas Normal Kulon
173Universitas Normal Kulon
174Universitas kaler
175Universitas Samudra Cina
176Universitas Peking
177Universitas Qingdao
178Universitas Élmu sareng Téknologi Qingdao
179Universitas Kabangsaan Qinghai
180Universitas Qinghai
181Universitas Qiqihar
182Universitas Renmin Cina
183Universitas Normal Shaanxi
184Shaanxi Universitas Kedokteran Cina
185Universitas Normal Shandong
186Universitas Shandong
187Shandong Universitas Élmu jeung Téhnologi
188Universitas Téknologi Shandong
189Shanghai Conservatory of Musik
190Universitas Studi Internasional Shanghai
191Universitas Jiaotong Shanghai
192Universitas Maritim Shanghai
193Universitas Normal Shanghai
194Universitas Samudra Shanghai
195Universitas Shanghai
196Shanghai Universitas Keuangan sarta Ékonomi
197Universitas Shanghai Usaha Internasional sareng Ékonomi
198Shanghai Universitas Élmu Pulitik jeung Hukum
199Universitas Olahraga Shanghai
200Shanghai Universitas Kedokteran Tradisional Cina
201Universitas Shantou
202Universitas Shanxi
203Universitas Aerospace Shenyang
204Universitas Shenyang Jianzhu
205Universitas Shenyang Ligong
206Universitas Normal Shenyang
207Shenyang Universitas Téknologi
208Universitas Shihezi
209Universitas Studi Internasional Sichuan
210Universitas Sichuan
211Universitas Soochow
212Universitas Pertanian Cina Kidul
213Universitas Normal Cina Kidul
214Universitas Téknologi Cina Kidul
215Universitas Tenggara
216Universitas Médis Kidul
217Universitas Jiaotong Kulon
218Universitas Kulon Kidul
219Universitas Keuangan sareng Ékonomi Kulon Kidul
220Universitas Sun Yat-Sen
221Universitas Téknologi Taiyuan
222Akademi Drama Tengah
223Sakola Pascasarjana Akademi Élmu Pertanian Cina
224Universitas Studi Luar Negeri Tianjin
225Universitas Médis Tianjin
226Universitas Politéknik Tianjin
227Universitas Tianjin
228Tianjin Universitas Keuangan sarta Ékonomi
229Tianjin Universitas Élmu jeung Téhnologi
230Universitas Téknologi Tianjin
231Tianjin Universitas Téknologi jeung Atikan
232Tianjin Universitas Kedokteran Tradisional Cina
233Universitas Normal Tianjing
234Universitas Tongji
235Universitas Tsinghua
236Universitas Cina Akademi Élmu
237Universitas Élmu Éléktronik sareng Téknologi Cina
238Universitas Usaha Internasional sareng Ékonomi
239Universitas Jinan
240Universitas Élmu sareng Téknologi Cina
241Universitas Élmu sareng Téknologi Beijing
242Universitas Élmu jeung Téhnologi Liaoning
243Universitas Shanghai pikeun Élmu sareng Téknologi
244Universitas Médis Wenzhou
245Universitas Wenzhou
246Institut Pendidikan Jasmani Wuhan
247Universitas Tekstil Wuhan
248Universitas Wuhan
249Universitas Téknologi Wuhan
250Universitas Wuyi
251Universitas Xiamen
252Xiamen Universitas Téknologi
253Universitas Studi Internasional Xian
254Universitas Xi'an Jiaotong
255Universitas Xi'an Shiyou
256Universitas Xiangtan
257Universitas Xidian
258Universitas Kedokteran Xinjiang
259Universitas Normal Xinjiang
260Xinjiang Uygur Universitas Xinjiang
261Universitas Yanbian
262Universitas Yangtze
263Universitas Yangzhou
264Universitas Yanshan
265Universitas Yantai
266Universitas Pertanian Yunnan
267Universitas Normal Yunnan
268Universitas Yunnan
269Universitas Keuangan sareng Ékonomi Yunnan
270Universitas Kabangsaan Yunnan
271Universitas Zhejiang Gongshang
272Universitas Normal Zhejiang
273Universitas Samudra Zhejiang
274Universitas Sci-Tech Zhejiang
275Universitas Zhejiang
276Zhejiang Universitas Élmu & Téhnologi
277Universitas Téknologi Zhejiang
278Universitas Zhengzhou
279Universitas Ékonomi sareng Hukum Zhongnan
280Ulama Schwarzman
281IB Diploma Academic Scholarships dibiayaan pinuh
282Sakola Internasional Kulon Shanghai

Naon ari Beasiswa CSC? Naon ari Déwan Beasiswa Cina? Naon ari Beasiswa Cina?

Beasiswa CSC ditawarkeun ku Déwan Beasiswa Cina, nu disebut oge jeung katelah Beasiswa Pamaréntah Cina (CGS). Déwan Beasiswa Cina nawiskeun Beasiswa anu dibiayaan pinuh dina Beasiswa Pamaréntah Cina (CGS) program pikeun diajar program gelar sarjana muda, program gelar master, jeung program gelar doktor diPaguron luhur Cina.

Aya seueur Beasiswa anu ditawarkeun ku Déwan Beasiswa Cina dina program Beasiswa Pamaréntah Cina (CGS):

  • Beasiswa Pamaréntah Cina-Program Tembok Besar
  • Program Beasiswa Pamaréntah Cina-EU
  • Program Beasiswa-AUN Pamaréntah Cina
  • Beasiswa Kelautan Cina
  • Program Beasiswa-WMO Pamaréntah Cina
  • Program Beasiswa-PIF Pamaréntah Cina
  • Beasiswa Pamaréntah Cina-Program Universitas Cina
  • Program Beasiswa-Bilateral Pamaréntah Cina
  • Beasiswa MOFCOM

Ngalamar beasiswa tiasa ngalamar Beasiswa CSC langkung ti hiji Universitas dina waktos anu sami. Abdi nyarankeun anjeun henteu ngalamar langkung ti tilu paguron luhur. Nanging, anjeun kedah ngeusian formulir aplikasi online beasiswa CSC anu misah pikeun beasiswa CSC sareng Formulir Aplikasi Universitas pikeun pangakuan lajeng ngalebetkeun eta misah ka unggal universitas. Numutkeun detil anu diverifikasi ku Déwan Beasiswa Cina, mahasiswa internasional ngagaduhan kabébasan pikeun ngalamar pangakuan dina beasiswa di 273 paguron luhur sareng paguron luhur ieu diakuan ku Déwan Beasiswa Cina.

Naon kasempetan anjeun pikeun meunang Beasiswa Pamaréntah Cina?

Upami anjeun sasmita dina pangajaran langkung luhur tibatan rata-rata sareng anjeun gaduh anu jelas sareng novel proposal panalungtikan atawarencana ulikan, teras anjeun gaduh kasempetan anu luhur pikeun dipilih pikeun Beasiswa Pamaréntah Cina, anu ditawarkeun ku CSC di salah sahiji 273 Universitas Cina anu diakuan ku Déwan Beasiswa Cina. Aya seueur kasus anu lumangsung dina Paguron luhur Cina kami geus katempo siswa kalawan sasmita luhur mindeng ditolak sabab teu nulis aproposal panalungtikanatawarencana ulikan. Ku sabab éta, anjeun kedah nyerat plagiarisme gratis ku nyalira nganggo kecap anjeun nyalira ogé anjeun tiasa nampi ideu tina conto anu disebatkeun dina bagian unduhan. Urang ogé ningali rata-rata murid anu suksés meunang beasiswa Cina anu dibiayaan sapinuhna ngan kusabab dokuméntasi didaptarkeun lengkep sareng rencana ulikan anu ditalungtik sareng ditulis saé atanapi proposal panalungtikan kalayan pikiran anu jelas.

Naha pelamar beasiswa tiasa ngalamar Beasiswa CSC di langkung ti hiji Universitas?

Leres, anjeun tiasa ngalamar Beasiswa Pamaréntah Cina (CGS) langkung ti hiji universitas dina waktos anu sami. Ngan anjeun kedah pastikeun ngeusian misahBentuk aplikasi online CSC Scholarshippikeun unggal universitas. Upami anjeun ngalamar Beasiswa Cina di langkung ti hiji universitas, éta bakal ningkatkeun kasempetan pikeun meunang Beasiswa. Pajabat Déwan Beasiswa Cina ngarobah kawijakan ngan di lima universitas ku handap 3 ngaliwatan Kategori Beasiswa CSC B jeung 2 ngaliwatan Beasiswa CSC kategori A.

Upami bisi, anjeun dipilih ku langkung ti hiji Universitas pikeun Beasiswa CSC. Teras Déwan Beasiswa Cina bakal mutuskeun universitas mana anu cekap pikeun anjeun sareng anjeun teras bakal diaku dina Beasiswa CSC di Universitas tinangtu éta. Aya ampir273 Paguron luhur Cina masihan Beasiswa CSCka mahasiswa internasional.

Lamun Déwan Beasiswa Cinabakal mutuskeun universitas pikeun anjeun ti anjeun teu boga kasempetan pikeun ngarobah universitas anjeun sanggeus bewara.

Kumaha upami muridna henteu ngagaduhan surat ditampa ti pengawas (Profésor) ti Universitas Cina mana waé? 

Tong hariwang; Surat ditampa henteu wajib pikeun beasiswa éta mangrupikeun titik tambah anu tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun. Unggal taun aya 50% tinaPemenang Beasiswa Pamaréntah Cina teu boga an surat ditampa. Aranjeunna ngingetkeun ka panitia pamilihan beasiswa ti aranjeunnaproposal panalungtikan atawarencana ulikan.Kitu ogé sababaraha universitas nyandak wawancara upami aranjeunna ngingetkeun aranjeunna nalika ngawawancara, sacara defiantly aranjeunna bakal meunang salah sahiji anu disebut di luhur. beasiswa Cina.

Naha mahasiswa pelamar beasiswa tiasa ngalamar CSC Scholarship on Hope Certificate?

Leres, tangtosna anjeun tiasa ngalamar Beasiswa CSC ku nyayogikeun asertipikat harepantina hasil semester ahir. Ngan pastikeun anjeun bakal nampi gelar anjeun sateuacan dugi ka Cina (Ahir Agustus dugi pertengahan Séptémber). Nalika anjeun ngalamar beasiswa, anjeun tiasa ngagantelkeun sertipikat harepan sareng sadaya dokumén anjeun sareng kirimkeun ka kantor mahasiswa internasional (ISO) ti universitas bersangkutan pikeun tinimbangan Beasiswa CSC.

Naha basa Cina atanapi IELTS, TOFEL diperyogikeun pikeun Beasiswa Pamaréntah Cina (CGS)?

heueuh! Di Cina, 99% Universitas henteu peryogi IELTS atawa TOEFL lamun anjeun Basa indung nyaéta basa Inggris atawa basa pangajaran éta basa Inggris salami diajar terakhir anjeun di nagara anjeun. Anjeun tiasa meunang hiji Sertipikat kamahéran basa Inggristi universitas Anjeun saméméhna, sarta eta bakal dianggo. Aya seueur paguron luhur anu gaduh basa pangajaran Cina wungkul, tapi aranjeunna nawiskeun sataun Basa Cina dina beasiswa CSC, Anjeun teu kedah nerapkeun misah, universitas bakal ngalakukeun pikeun anjeun sadayana, sarta Jigana kasempetan nanaon na pikeun diajar basa Cina. Upami anjeun prihatin sareng skripsi éta sadayana gumantung kana profésor anjeun, aranjeunna biasana satuju nyerat skripsi dina basa Inggris, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ieu.

Naha aya daptar Universitas Cina tanpa Biaya aplikasi?

Aya sababaraha Paguron luhur Cina anu aranjeunna henteu gaduh biaya aplikasi, sareng aya sababaraha paguron anu gaduh biaya, tapi upami anjeun ngalamar beasiswa CSC dina Program Beasiswa Pamaréntah Cina-Cina, aranjeunna moal ngecas anjeun. Aya sababaraha paguron luhur saatos béwara CSC anjeun tiasa ngalebetkeun biaya aplikasi. Hiji diropéadaptar Paguron luhur Cina tanpa biaya aplikasiditerbitkeun dina situs kami, anu tiasa ngabantosan anjeun ngalamar Beasiswa Pamaréntah Cina tanpa mayar biaya aplikasi.

naon nomer lembaga beasiswa china? Naon nomer agénsi pikeun Beasiswa Pamaréntah Cina?

Nomer Badan dasarna mangrupikeun nomer khusus anu dipasihkeun ka unggal universitas umum di Cina pikeun ngalamar beasiswa. Dina kecap basajan, unggal nomer agénsi universitas Cina mangrupakeun angka unik nu dipaké pikeun ngabedakeun jeung universitas séjén, sarta nu mangrupakeun item diperlukeun nalika siswa rék ngalamar pikeun diaku kana universitas ieu atawa beasiswa sejenna nu patali jeung universitas ieu. Di dieu nyaeta Daptar Nomer Badan Paguron Cina.

Naha mahasiswa internasional tiasa damel di China salami diajar?

Mun anjeun mahasiswa internasional di Universitas Cina sareng anjeun hoyong gawé paruh waktu,teras anjeun peryogi aSurat NOC ti Supervisor anjeun pikeun ngirimkeunana kakantor mahasiswa asing (FSO)pikeun meunangkeun étalisénsi pikeun digawé salaku mahasiswa part-time di Cina. Nembe bewara resmi diterbitkeun kuKamentrian SDM sareng Jaminan Sosial Cina, siswa anu lulus kalawan gelar master atanapi agelar luhur ti universitas Cina (atanapi ti universitas anu diakui di luar negeri) tiasa nampilisénsi pagawean jeung idin gawé, sarta maranéhanana baris diijinkeun pikeun digawé di Cina.

Naha kuring tiasa diajar nalika damel di Cina?

Leres, anjeun tiasa damel nalika diajar di Cina. Tapi sateuacan 2022,jobs bagian-waktos atawa magang di Cina pikeun mahasiswa internasionalteu diwenangkeun nalika diajar di Cina. Tapi éta pamaréntah Cinangartos yén kawijakan ieu ngahindarkeun mahasiswa internasional tina pangakuan di Cina, teras aranjeunna ngarobih hukum. Ayeunamahasiswa internasional tiasa kalayan gampang milarian padamelan ngajar basa Inggris paruh-waktos atanapi padamelan paruh-waktos sanés di Cinabari diajar di mana waéUniversitas Cina. Pikeun nyieun légal, anjeun peryogi aSurat NOC ti anjeun pangawasteras salajengna kirimkeun ka kantor mahasiswa internasional (ISO)pikeun meunangkeun alisénsi pakasaban bagian-waktubarengan studi anjeun.

Sapertos ayeuna, upami anjeun peryogi apadamelan henteu tetep, Anjeun kudu boga avisa murid atawa X - Visa. Aya dua jinis X-Visas. X1 Visa dikaluarkeun kamahasiswa internasionaldatang kaCinapikeun ulikan canggih maranéhanana anu boga lilana tangtu genep bulan.Visa X2dikaluarkeun pikeun mahasiswa anu diajar durasi kursus kirang ti genep bulan di Cina. Visa séri X ngan pikeun murid.

Naon Sarat Wates Umur Beasiswa CSC?

  • Gelar sarjana (25 taun)
  • Gelar Master (35 taun)
  • Gelar Doktor (40 taun)

Naon Kategori Beasiswa CSC sareng Tipe A, Tipe B sareng Tipe C?

Aya tilu kategori utama Beasiswa Cina.

  • Beasiswa CSC Kategori A (Pilih upami anjeun nerapkeun via Kedubes)
  • Beasiswa CSC Kategori B (Pilih upami anjeun nerapkeun ka Universitas)
  • CSC Scholarship Kategori C (Pilih upami anjeun nerapkeun via sumber anu sanés)

Naon Mangpaat Beasiswa Cina?

  • Beasiswa CSC Program Undergrad: CNY 2500 RMB Stipend Bulanan, SPP gratis, sareng akomodasi gratis
  • Beasiswa CSC Siswa Program Master: Stipend Bulanan CNY 3000 RMB, SPP gratis, sareng kamar gratis
  • Beasiswa CSC Siswa Program Doktor: CNY 3500 RMB Stipend Bulanan, SPP gratis, sareng kamar gratis

Naon Sertipikat Proficiency Inggris?

A Sertipikat kamahéran basa Inggris nyaéta dokumén anu nunjukkeun yén gelar kursus panganyarna anjeun diajarkeun dina basa Inggris dina kuliah atanapi Universitas terakhir anjeun.

Kumaha kéngingkeun Sertipikat Proficiency Inggris ti kuliah atanapi Universitas?

Hiji ngalamar tinaBeasiswa CSC tiasa nganjang ka kantor registrar kuliah atanapi Universitas anu terakhir dihadiran pikeun ménta Sertipikat Proficiency Inggris anu ngajamin yén gelar anu terakhir diajarkeun dina basa Inggris.

Naon program doktor anu pangsaéna dina pendidikan di China?

Theprogram doktor pangalusna dina atikandi Cina saé pisan, Utamana upami anjeun Larapkeun di Paguron luhur Peringkat, sabab paguron ieu ogé nawiskeun program doktor kapamimpinan pendidikan online di Cina. Anjeun ogé tiasa nampi gelar atikan pamasaran online atawa kursus gelar pamasaran digital di Cina. Éta ogé nawiskeunprogram doktor bisnis online.

Paguron luhur Cina tanpa Biaya Aplikasi

NOPaguron luhur
1Universitas Chongqing
2Universitas Donghua Shanghai
3Universitas Jiangsu
4Universitas Normal Ibukota
5Universitas Téknologi Dalian
6Universitas Politéknik Northwestern
7Universitas Nanjing
8Universitas Tenggara
9Universitas Élmu Éléktronik sareng Téknologi Cina
10Universitas Sichuan
11Universitas Jiaotong Kulon
12Universitas Téknologi Wuhan
13Universitas Shandong
14Universitas Aeronautika sareng Astronautika Nanjing
15Universitas Tianjin
16Universitas Fujian
17Universitas Kulon Kidul
18Universitas Pos sareng Telekomunikasi Chongqing
19Universitas Wuhan
20Universitas Téknik Harbin
21Harbin Universitas sains jeung téhnologi
22Universitas Sci-Tech Zhejiang
23Universitas Yanshan
24Universitas Pertanian Nanjing
25Universitas Pertanian Huazhong
26Northwest A & F Universitas
27Universitas Shandong
28Universitas Renmin Cina
28Universitas Normal Northeast
30Northwest A & F Universitas
31Universitas Normal Shaanxi
32SCUT
33Universitas Zeijang

Atikan Online sareng Penting pisan di Cina

Kursus Online Dina Pemasaran Digital di Cina
Program Sertipikat Pemasaran Digital Online di Cina
Kelas Internet Marketing Online di Cina
Kursus-kursus Pemasaran Online di Cina
Atikan Marketing Online di Cina
Kelas Pemasaran Digital Online di Cina
Pas Kelas Online di Cina
Program Doktor Kepemimpinan Pendidikan Online di Cina
Program Doktor Online Top dina Usaha di Cina
Program Doktor Pangalusna dina Atikan di Cina
Program Doktor Usaha online di Cina
Gelar Pemasaran Digital Florida sareng di Cina
Kursus Gelar Pemasaran Digital di Cina