China has become a sought-after destination for international students who are looking for quality higher education at an affordable cost. However, for many students, the application fee can be a significant hurdle, ranging from $50 to $150. Fortunately, there are several Chinese universities that have waived this fee, making the application process more accessible to students from all backgrounds. In this article, we will explore the top Chinese universities that do not charge an application fee in 2023, as well as provide important information for prospective students who are considering studying in China.
NRuniversitetet
1Universiteti Chongqing
2Universiteti Donghua i Shangait
3Universiteti Jiangsu
4Capital Normal University
5Universiteti i Teknologjisë Dalian
6Universiteti Politeknik Veriperëndimor
7Universiteti Nanjing
8Universiteti Juglindor
9Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Elektronike të Kinës
10Universiteti Sichuan
11Universiteti Jugperëndimor Jiaotong
12Universiteti i Teknologjisë Wuhan
13Universiteti Shandong
14Universiteti i Aeronautikës dhe Astronautikës Nanjing
15Universiteti Tianjin
16Universiteti Fujian
17Universiteti Jugperëndimor
18Universiteti i Postave dhe Telekomunikacionit Chongqing
19Universiteti Wuhan
20Universiteti i Inxhinierisë Harbin
21Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Harbin
22Universiteti Zhejiang Sci-Tech
23Universiteti Yanshan
24Universiteti Bujqësor Nanjing
25Universiteti Bujqësor Huazhong
26Northwest A&F University
27Universiteti Shandong
28Universiteti Renmin i Kinës
28Universiteti Normal Verilindor
30Northwest A & F University
31Universiteti Normal Shaanxi
32SCUT
33Universiteti Zeijang
Ka një numër kaq të madh të universiteteve kineze që ofrojnë bursa CSC të cilat njihen gjithashtu si Bursat e qeverisë kineze për studentët jashtë shtetit. Periudha e aplikimit online të bursave CSC fillon çdo vit për projektet e diplomës bachelor, master dhe doktoraturë që ofrojnë bursa të larta.