Numri i agjencisë universitare kineze është një numër unik që diferencohej me universitetet e tjera dhe që është një artikull i kërkuar kur studentët duan të aplikojnë për t'u pranuar në këtë universitet ose bursa të tjera që lidhen me këtë universitet.

Emri i UniversitetitNumri i agjencisë
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Aba10646
Numri i agjencisë së Universitetit Bujqësor të Hebeit10086
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Akzo13093
Numri i agjencisë së Kolegjit Anglo-Kinez12708
Numri i Agjencisë së Universitetit Bujqësor Anhui10364
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Auditimit Anhui13849
Numri i agjencisë së Kolegjit të Transmetimit të Filmit dhe Televizionit Anhui13062
Numri i Agjencisë së Teknologjisë Profesionale të Kolegjit të Biznesit Anhui12072
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Biznesit Anhui13340
Numri i Agjencisë së Teknologjisë dhe Kolegjit Profesional Anhui Kinë-Australi13341
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Kolegjit Anhui10369
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Kolegjit Anhui12924
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Anhui Communications12816
Numri i agjencisë së kolegjit të teknikës profesionale të inxhinierisë elektrike Anhui13336
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Financave dhe Tregtisë Anhui13845
Numri i agjencisë së Kolegjit të Gjuhëve të Huaja Anhui13065
Numri i Agjencisë Politeknike të Industrisë Anhui13852
Numri i Agjencisë Ndërkombëtare të Biznesit të Institutit Anhui13846
Numri i agjencisë së Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit dhe Ekonomisë Anhui (AIBEC).12326
Numri i agjencisë së Kolegjit Ndërkombëtar të Ekonomisë Anhui14132
Numri i agjencisë së biznesit të Kolegjit Profesional Anhui Lvhai14133
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Anhui12925
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Anhui10366
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Anhui10370
Numri i Agjencisë së Menaxhimit të Qytetit të Kolegjit Occupatinoal Anhui13338
Numri i agjencisë së Kolegjit Policor Anhui13847
Numri i agjencisë së Kolegjit të Postës dhe Telekomunikacionit Anhui13851
Numri i Agjencisë së Institutit Profesional dhe Teknik të Atletikës Anhui12817
Numri i agjencisë së universitetit Anhui Sanlian10959
Numri i Agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Anhui10879
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik të Industrisë dhe Ekonomisë Anhui12334
Kolegji Teknik Anhui i Agjencisë së Inxhinierisë Mekanike dhe Elektronike13339
Numri i Agjencisë së Burimeve Ujore dhe Energjisë Hidroelektrike të Kolegjit Teknik Anhui12073
Numri i agjencisë së universitetit Anhui10357
Numri i agjencisë së Universitetit të Arkitekturës Anhui10878
Numri i Agjencisë së Financës dhe Ekonomisë në Universitetin Anhui10378
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Anhui10361
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Anhui10360
Numri i Agjencisë së Shkencës dhe Teknologjisë së Universitetit Anhui10363
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Industrisë dhe Tregtisë Anhui12811
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Anhui10869
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Artit Anhui13346
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Elektronikës dhe Teknologjisë së Informacionit Anhui12814
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Metalurgjisë dhe Teknologjisë Anhui13337
Numri i Agjencisë së Shkencës dhe Teknologjisë së Mbrojtjes Kombëtare të Kolegjit Profesional Anhui13344
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Oficerëve të Policisë Anhui12219
Kolegji Profesional i Teknologjisë Anhui i Agjencisë së Shtypit dhe Publikimit13850
Numri i agjencisë pyjore të kolegjit profesional dhe teknik të Anhui13848
Numri i Agjencisë së Inxhinierisë së Infromacionit të Universitetit Anhui Wonder12810
Numri i agjencisë së universitetit Anhui Xinhua12216
Numri i agjencisë së universitetit Ankang11397
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Ankang13952
Numri i Agjencisë Mjekësore dhe Farmaceutike Anqing14096
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve në Anqing10372
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Anqing13345
Numri i agjencisë së Kolegjit të Lartë Profesional Anshan11036
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Anshan10169
Numri i agjencisë së universitetit Anshun10667
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Anshun12821
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Anyang11330
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Anyang10479
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Baicheng13743
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Baicheng10206
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Baicheng14107
Numri i Agjencisë së Universitetit Baise10609
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Baise14068
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Baoding Science13391
Numri i agjencisë së universitetit Baoding10096
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Baoding12543
Numri i agjencisë së Universitetit të Arteve dhe Shkencave Baoji10721
Numri i agjencisë së kolegjit të teknologjisë profesionale Baoji13567
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Kineze të Kolegjit Baoshan14014
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Baoshan10686
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Hekurit dhe Çelikut Baotou13864
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Industrisë së Lehtë Baotou10671
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Hekurudhave Baotou14187
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Baotou12057
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknologjik BaYin GuoLeng13094
Numri i Agjencisë së Universitetit Etnik Beifang11407
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Futbollit Beihai Hongyuan13525
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Beihai13523
Numri i agjencisë së Institutit Profesional të Artit dhe Dizajnit Beihai13524
Numri i agjencisë së universitetit Beihang10006
Numri i agjencisë së universitetit Beihua10201
Numri i agjencisë së Universitetit Beijing Bailie13728
Numri i Agjencisë së Universitetit të Qytetit të Pekinit11418
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Politikës dhe Ligjit të Pekinit12451
Numri i agjencisë së Akademisë së Vallëzimit të Pekinit10051
Numri i Agjencisë së Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë Elektronike të Pekinit10018
Numri i agjencisë së Akademisë së Filmit të Pekinit10050
Numri i Agjencisë së Universitetit të Studimeve të Huaja të Pekinit10030
Numri i Agjencisë së Universitetit të Pyjeve të Pekinit10022
Numri i agjencisë së Universitetit Geely të Pekinit12802
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Pekinit Huijia12568
Numri i Agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë së Informacionit të Pekinit11232
Numri i Agjencisë së Teknologjisë së Informacionit të Pekinit10857
Numri i agjencisë së Institutit të Biznesit dhe Teknologjisë në Pekin12566
Numri i Agjencisë së Institutit të Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Arkitekturës në Pekin10016
Numri i Agjencisë së Menaxhimit Ekonomik të Institutit të Pekinit14073
Numri i agjencisë së teknologjisë së modës në Pekin10012
Numri i Agjencisë së Komunikimit Grafik të Pekinit10015
Numri i Agjencisë së Institutit të Teknologjisë Petrokimike të Pekinit10017
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë së Pekinit10007
Numri i Agjencisë së Universitetit të Studimeve Ndërkombëtare të Pekinit10031
Numri i Agjencisë së Universitetit të Pekinit Jiaotong10004
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Pekinit Jiaotong11092
Numri i Agjencisë së Universitetit të Gjuhës dhe Kulturës së Pekinit10032
Numri i agjencisë së kolegjit modern profesional dhe teknik të Pekinit12569
Universiteti Normal i Pekinit - Universiteti Baptist i Hong Kongut Numri i agjencisë së Kolegjit Ndërkombëtar të Bashkuar16401
Numri i Agjencisë Normale të Universitetit të Pekinit10027
Numri i Agjencisë së Kolegjit Policor të Pekinit14019
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Pekinit10853
Numri i agjencisë së Institutit të Biznesit Profesional të Pekinit12565
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë dhe Menaxhimit të Shkencës së Pekinit10733
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Administratës Sociale të Pekinit14139
Numri i Agjencisë së Universitetit Sportiv të Pekinit10043
Numri i Agjencisë së Universitetit të Teknologjisë dhe Biznesit të Pekinit10011
Numri i agjencisë së universitetit të Pekinit11417
Numri i Agjencisë së Universitetit të Bujqësisë së Pekinit10020
Numri i Agjencisë së Teknologjisë Kimike të Universitetit të Pekinit10010
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Kineze të Universitetit të Pekinit10026
Numri i agjencisë së postës dhe telekomunikacionit të Universitetit të Pekinit10013
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë së Pekinit10005
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Bujqësisë në Pekin12448
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Shkencave Elektronike të Pekinit10858
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Financës dhe Tregtisë në Pekin12561
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Punës dhe Sigurimeve Shoqërore të Pekinit14075
Numri i agjencisë së operës dhe arteve lokale të Institutit Profesional të Pekinit12567
Numri i agjencisë së Universitetit Wuzi të Pekinit10037
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Politikës Rinore të Pekinit11626
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Beiyue12780
Numri i agjencisë së Kolegjit Bengbu11305
Numri i agjencisë së Institutit Bengbu të Biznesit dhe Teknologjisë14137
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Bengbu10367
Numri i agjencisë së Universitetit Bijie10668
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Bijie14198
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Binzhou10440
Numri i agjencisë politeknike Binzhou12818
Numri i agjencisë së universitetit Binzhou10449
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Bohai Petroleum13394
Numri i Agjencisë së Akademisë së Okupimit të Anijes Bohai12931
Numri i agjencisë së universitetit Bohai10167
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Bozhou12926
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Bozhou13343
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Cangzhou13779
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve të Cangzhou10105
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Cangzhou12415
Instituti Kapital i Edukimit Fizik dhe Numri i Agjencisë së Sporteve10029
Numri i Agjencisë së Universitetit Mjekësor Kapital10025
Numri i Agjencisë së Universitetit Capital Normal10028
Numri i Agjencisë së Universitetit të Ekonomisë dhe Biznesit të Kryeqytetit10038
Akademia Qendrore e Dramës Numri i agjencisë10048
Numri i agjencisë së Akademisë Qendrore të Arteve të Bukura10047
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Kinës Qendrore10511
Konservatori Qendror i Muzikës Numri i agjencisë10045
Numri i Agjencisë së Institutit të Oficerit të Policisë Gjyqësore Qendrore11903
Numri i Agjencisë së Universitetit Qendror Jugor10533
Numri i Agjencisë së Universitetit Qendror Jugor të Pyjeve dhe Teknologjisë10538
Numri i Agjencisë së Universitetit Qendror të Financës dhe Ekonomisë10034
Numri i agjencisë së universitetit Chang'an10710
Numri i agjencisë së kolegjit profesional dhe teknik Changbai14190
Numri i agjencisë së Institutit të Industrisë së Automjeteve Changchun11436
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Changchun Dongfang12306
Numri i agjencisë së Kolegjit Financiar Changchun11440
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë së Informacionit Changchun13916
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Changchun11437
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Changchun11823
Numri i agjencisë së universitetit Normal Changchun10205
Numri i agjencisë së Kolegjit Tatimor Changchun10207
Numri i agjencisë së universitetit Changchun11726
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Kineze të Universitetit Changchun10199
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Changchun10186
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Changchun10190
Numri i agjencisë së Institutit Profesional të Teknologjisë Changchun13161
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Changde13039
Numri i agjencisë së Kolegjit Changji10997
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Changji12838
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Inxhinierisë Changjiang13266
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Changjiang10956
Numri i agjencisë së Kolegjit të Aviacionit Changsha12055
Numri i agjencisë së Kolegjit të Tregtisë dhe Turizmit në Changsha12603
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Qarkut Changsha10827
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë së Energjisë Elektrike Changsha13938
Numri i Agjencisë së Kolegjit për Mbrojtjen e Mjedisit Changsha13031
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Changsha10823
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Changsha Nanfang13041
Numri i agjencisë së shkollës normale Changsha13806
Numri i agjencisë Changsha Shehui Anquan Zhiye Jishu Xueyuan13040
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Changsha Tec dhe Tec12845
Numri i agjencisë së Universitetit Changsha11077
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Changsha10536
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Changsha13036
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Changshu10333
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Changzhi10117
Numri i agjencisë së universitetit Changzhi10122
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Changzhi12388
Numri i Agjencisë së Kolegjit Changzhou të Teknologjisë së Informacionit12317
Numri i Agjencisë së Teknologjisë së Inxhinierisë Changzhou13102
Numri i Agjencisë së Teknologjisë në Institutin Changzhou të Industrisë së Lehtë13101
Numri i Agjencisë së Institutit Changzhou të Teknologjisë Mekatronike13114
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Changzhou11055
Numri i agjencisë së institutit të veshjeve tekstile Changzhou12807
Numri i agjencisë së universitetit Chaohu10380
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Chaohu13058
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Chaoshan10965
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Chaoyang10171
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Chengde10093
Chengde Nacionalitetet e Kolegjit të Mësuesve Numri i Agjencisë10098
Numri i agjencisë së Kolegjit Chengde Petroleum11777
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Aeronautik Chengdu12064
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Artit Chengdu12969
Numri i agjencisë së Kolegjit Chengdu11079
Numri i agjencisë së Kolegjit Elektromekanik Chengdu11116
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Chengdu11559
Numri i agjencisë së universitetit Chengdu Neusoft12636
Numri i agjencisë së universitetit Chengdu Sport10653
Numri i agjencisë së Kolegjit Textile Chengdu11553
Numri i agjencisë së teknologjisë së informacionit të Universitetit Chengdu10621
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Chengdu10616
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Universitetit Chengdu10633
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Chengdu12635
Kolegji Profesional i Shkencës dhe Teknologjisë Bujqësore Chengdu Numri i agjencisë12965
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Chenzhou12847
Numri i agjencisë së shkollës së diplomuar të Cheung Kong-ut16402
Numri i agjencisë së institutit të teknologjisë Chien-shiung13751
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Profesionit dhe Teknologjisë Chifeng14050
Numri i agjencisë së Akademisë së Artit të Kinës10355
Numri i Agjencisë së Universitetit Bujqësor të Kinës10019
Numri i agjencisë së Kolegjit të Biznesit të Kinës Australi të Shanxi13914
Numri i agjencisë së Konservatorit të Muzikës në Kinë10046
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Policisë Kriminale të Kinës10175
Numri i Agjencisë së Universitetit të Punëve të Jashtme të Kinës10040
Numri i agjencisë së Institutit të Kinës për Marrëdhëniet Industriale12453
Numri i agjencisë së universitetit kinez Jiliang10356
Numri i Agjencisë së Universitetit Mjekësor të Kinës10159
Numri i Agjencisë së Universitetit Farmaceutik të Kinës10316
Numri i agjencisë së universitetit të Kinës Tre Gorges11075
Numri i agjencisë së Universitetit të Gjeoshkencave të Kinës (Pekin).11415
Numri i agjencisë së Universitetit të Gjeoshkencave të Kinës (wuhan).10491
Numri i agjencisë së Universitetit të Minierave dhe Teknologjisë në Kinë (Pekin).11413
Universiteti i Kinës i Minierave dhe Teknologjisë (xuzhou) Numri i agjencisë10290
Numri i agjencisë së Universitetit të Kinës të Naftës (Pekin).11414
Numri i agjencisë së Universitetit të Kinës të Naftës (Kina Lindore).10425
Numri i Agjencisë Juridike dhe Universitetit të Shkencave Politike të Kinës10053
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Kinës Perëndimore10638
Numri i agjencisë së universitetit të grave në Kinë11149
Numri i Agjencisë së Universitetit Rinor të Kinës për Shkenca Politike11625
Numri i Agjencisë së Akademisë së Forcave Policore të Armatosur të Popullit Kinez11105
Numri i Agjencisë së Universitetit të Sigurisë Publike të Popullit Kinez10041
Numri i agjencisë së universitetit Chizhou11306
Numri i agjencisë së kolegjit profesional dhe teknik Chizhou13060
Numri i Agjencisë së Teknologjisë Profesionale të Kolegjit Hapësinor Ajror Chongqing10870
Numri i agjencisë së kolegjit teknik të profesionit Chongqing Bayu12820
Numri i agjencisë së Kolegjit të Menaxhimit të Qytetit Chongqing12758
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të qytetit Chongqing13734
Numri i agjencisë së Kolegjit të Energjisë Elektrike Chongqing11848
Numri i agjencisë së Institutit Profesional Elektromekanik Chongqing12607
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Financës Chongqing14128
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Chongqing Greation14173
Numri i agjencisë së universitetit Chongqing Hianlian12754
Numri i agjencisë politeknike të Industrisë dhe Tregtisë Chongqing12606
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Industrisë Chongqing12215
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë së Informacionit Chongqing12755
Universiteti i Teknologjisë Chongqing (ish Instituti i Teknologjisë Chongqing) Numri i agjencisë11660
Numri i agjencisë së kolegjit Chongqing JIANZHU14183
Numri i agjencisë së universitetit Chongqing Jiaotong10618
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor dhe Farmaceutik Chongqing14009
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor ChongQing10631
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Chongqing Minsheng13968
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Chongqing10637
Numri i agjencisë së Kolegjit Pushues të Policisë Chongqing12757
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë dhe Biznesit Chongqing13967
Numri i Agjencisë së Universitetit të Teknologjisë dhe Biznesit Chongqing10799
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor të Chongqing Three Gorges14008
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Chongqing Three Gorges12605
Numri i agjencisë së universitetit Chongqing Three Gorges10643
Numri i agjencisë së universitetit Chongqing10611
Numri i agjencisë së Universitetit të Arteve dhe Shkencave Chongqing10642
Numri i agjencisë së postave dhe telekomunikacionit të Universitetit Chongqing10617
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Chongqing11551
Numri i agjencisë së medias së Kolegjit Profesional Chongqing12756
Numri i Agjencisë së Inxhinierisë së Institutit Profesional Chongqing12759
Numri i agjencisë së kolegjit profesional dhe teknik të të rinjve Chongqing14069
Burimet ujore të Chongqing dhe numri i agjencisë së kolegjit të inxhinierisë elektrike13735
Numri i Agjencisë së Kolegjit Chonqing të Inxhinierisë Elektronike12609
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Chuxiong14013
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Chuxiong11391
Numri i agjencisë së universitetit Chuzhou10377
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Chuzhou13059
Numri i Agjencisë së Universitetit të Fluturimit të Aviacionit Civil të Kinës10624
Numri i agjencisë së Universitetit të Aviacionit Civil të Kinës10059
Numri i agjencisë së Kolegjit Tregtar të Guizhou11731
Numri i agjencisë së Universitetit të Komunikimit të Kinës10033
Numri i Agjencisë së Universitetit Dali10679
Numri i agjencisë së Kolegjit të Artit Dalian12839
Numri i agjencisë së Institutit të Biznesit Dalian12730
Numri i Agjencisë së Universitetit të Peshkimit Dalian10158
Numri i agjencisë së Kolegjit të Çështjeve të Dalian Harbour13961
Numri i agjencisë së universitetit Dalian Jiaotong10150
Numri i agjencisë së Universitetit Detar Dalian10151
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Dalian10161
Numri i agjencisë së universitetit të kombësive Dalian12026
Numri i agjencisë së Universitetit Politeknik Dalian10152
Numri i agjencisë së universitetit Dalian Software13958
Numri i agjencisë së universitetit Dalian11258
Numri i agjencisë së Universitetit të Gjuhëve të Huaja Dalian10172
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Dalian10141
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik DaLian10845
Kolegji Profesional Dalian i Përkthimit Numri i agjencisë13959
Numri i agjencisë së kolegjit mjekësor Daqing14017
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Daqing10235
Numri i agjencisë së Institutit të Naftës Daqing10220
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Daqing12718
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Daxinganling12908
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Dazhou12767
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Dehong14016
Numri i agjencisë së Kolegjit Dehua Ceramics13975
Numri i agjencisë së universitetit Dezhou10448
Numri i Agjencisë Profesionale dhe Teknike Dezhou13389
Dingxi Teacher College Numri i agjencisë11808
Numri i Agjencisë së Universitetit të Financës dhe Ekonomisë Dongbei10173
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Dongguan11819
Numri i agjencisë së universitetit Donghua10255
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Dongying12440
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë së Kinës Lindore10405
Numri i agjencisë së Universitetit Jiaotong të Kinës Lindore10404
Numri i Agjencisë Normale të Universitetit të Kinës Lindore10269
Numri i Agjencisë Juridike dhe Universitetit të Shkencave Politike të Kinës Lindore10276
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë në Kinën Lindore10251
Numri i agjencisë së Universitetit Lindor Liaoning11779
Numri i agjencisë së Institutit Edong të Profesionit dhe Teknologjisë13797
Instituti Teknik i Punës së Energjisë Elektrike i SEPC Numri i agjencisë13745
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Enshi12347
Numri i Agjencisë së Universitetit Profesional Ezhou11335
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Fengzhou11429
Numri i agjencisë së Politeknikut Foshan12327
Numri i agjencisë së Universitetit Foshan11847
Numri i agjencisë së Kolegjit Fu Xin11250
Numri i agjencisë së Universitetit Fudan10246
Numri i Agjencisë së Universitetit të Bujqësisë dhe Pylltarisë Fujian10389
Numri i agjencisë së Kolegjit të Arteve Fujian13970
Numri i Agjencisë së Teknologjisë Financiare të Kolegjit Fujian13763
Numri i Agjencisë së Konservimit të Ujit dhe Energjisë Elektrike të Kolegjit Fujian të Kolegjit Fujian12627
Numri i agjencisë së Kolegjit Tregtar Fujian11313
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë së Komunikimit Fujian10866
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Fujian Electric12628
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Fujian Forestry12625
Numri i agjencisë së Kolegjit Shëndetësor Fujian12633
Numri i agjencisë së Kolegjit të Grave Fujian Hwanan11499
Numri i agjencisë së Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit dhe Ekonomisë Fujian13771
Numri i agjencisë së kolegjit Fujian Liming13765
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Fujian10392
Numri i agjencisë së universitetit Normal Fujian10394
Numri i agjencisë së Kolegjit Policor Fujian11495
Numri i agjencisë së Kolegjit Policor Fujian13733
Numri i Agjencisë së Teknologjisë së Informacionit në Politeknikën Fujian12626
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Fujian10388
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Universitetit Fujian10393
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Bioinxhinierisë Fujian13969
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Bujqësisë Fujian12630
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Fushun10179
Numri i Agjencisë së Institutit të Teknologjisë Profesionale Fushun11037
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të shkencës dhe teknologjisë Fuyang13342
Numri i agjencisë së Kolegjit të Mësuesve Fuyang10371
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Fuyang12074
Kolegji Fuzhou i Studimeve të Huaja dhe Numri i Agjencisë së Tregtisë13762
Numri i agjencisë së Institutit FuZhou të Teknologjisë11502
Numri i agjencisë së Kolegjit të Shkencës dhe Teknologjisë Fuzhou13769
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Teknologjisë së Softuerit Fuzhou13978
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Zgjedhjes dhe Teknologjisë në Ngushticën Fuzhou13773
Numri i agjencisë së universitetit Fuzhou10386
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Fuzhou13428
Numri i agjencisë së universitetit Gannan Normal10418
Numri i agjencisë së shkollës së mjekësisë Gannan10413
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Bujqësore Gansu13954
Numri i Agjencisë së Universitetit Bujqësor Gansu10733
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Kolegjit Gansu10735
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Ndërtimit Gansu12511
Gansu Forestry and Technology l Numri i agjencisë së Kolegjit12835
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Gansu Industry12836
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Gansu Iron and Steel14131
Numri i agjencisë së universitetit Gansu Lianhe11562
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Policisë Gansu12834
Numri i agjencisë së Institutit të Shkencave Politike dhe Ligjit Gansu11406
Numri i Agjencisë së Komunikimit të Kolegjit Profesional dhe Teknik Gansu13519
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Teknologjisë Ganxi13873
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Blegtorisë dhe Inxhinierisë Gasu13955
Numri i agjencisë së Institutit Global të Teknologjisë Softuerike14163
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Guangan13814
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Administratës Guangdong12577
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Guangdong AIB12322
Numri i agjencisë së Akademisë Profesionale të Guangdong ATV për Artet Performuese12961
Numri i agjencisë së universitetit Guangdong Baiyun10822
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Industrisë dhe Tregtisë në Guangdong12959
Numri i Agjencisë Politeknike të Komunikimit të GuangDong10861
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Profesionale të Ndërtimit Guangdong12741
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Inxhinierisë Guangdong13930
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Ushqimit dhe Barnave në Guangdong12573
KOLEGJI TEKNIK I INDUSTRISË GUANGDONG Numri i agjencisë10833
Numri i agjencisë së Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë Guangdong12572
Numri i agjencisë së teknologjisë së tekstilit në Guangdong12736
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Guangdong Jianhua12955
Numri i agjencisë së kolegjit profesional të policisë gjyqësore Guangdong12960
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Guangdong Lingnan12749
Numri i Agjencisë Politeknike Mekanike dhe Elektrike të Guangdong12743
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Guangdong10571
Numri i agjencisë së Universitetit të Oqeanit Guangdong10566
Numri i agjencisë së Kolegjit Guangdong Peizheng12059
Numri i Agjencisë së Universitetit Farmaceutik Guangdong10573
Numri i agjencisë së Kolegjit Policor GuangDong11110
Numri i agjencisë së Institutit Politeknik Guangdong13919
Numri i agjencisë Normale të Universitetit Politeknik GuangDong10588
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale të Guangdong Posts & Telecom12953
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Guangdong Songshan12060
Numri i agjencisë së Institutit Teknik Profesional Sportiv Guangdong12578
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik të Burimeve Ujore dhe Inxhinierisë Elektrike të Guangdong10862
Numri i agjencisë së studimeve të biznesit të Universitetit Guangdong10592
Numri i agjencisë së financave të Universitetit Guangdong11540
Numri i agjencisë së studimeve të huaja të Universitetit Guangdong11846
Numri i agjencisë së Shkencës dhe Teknologjisë në Universitetin e Guangdong13719
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Guangdong11845
Kolegji Profesional dhe Teknik i Industrisë Guangdong dhe Numri i Agjencisë së Biznesit13714
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Financës dhe Ekonomisë në Guangdong12022
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Gjuhëve të Huaja dhe Arteve në Guangdong12962
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Shkencës dhe Tregtisë në Guangdong14063
Numri i agjencisë së Kolegjit të Letërsisë dhe Artit Profesional Guangdong13707
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Grave në Guangdong12742
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Guangdong Xin'an12325
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Bujqësor Guangxi12382
Numri i agjencisë së Institutit të Arteve Guangxi10607
Numri i agjencisë së Kolegjit të Qytetit Guangxi13920
Numri i agjencisë së Kolegjit Guangxi të Edukimit Fizik11350
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Kolegjit Guangxi10600
Numri i Agjencisë së Formimit Profesional të Institutit Guangxi Electric Power13831
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Inxhinierisë Guangxi14127
Numri i agjencisë politeknike hidraulike dhe elektrike Guangxi11608
Numri i agjencisë së Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë Guangxi14170
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Biznesit Ndërkombëtar Guangxi12379
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Guangxi10598
Numri i agjencisë së universitetit normal Guangxi10602
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Artit Performues Guangxi13829
Numri i agjencisë së Akademisë së Policisë Guangxi13520
Numri i Agjencisë së Ndërtimit të Politeknikut Guangxi13138
Numri i Agjencisë së Universitetit të Arsimit të Mësuesve në Guangxi10603
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknologjik të Makinerisë dhe Energjisë Elektrike Guangxi10867
Numri i agjencisë së Universitetit Guangxi10593
Numri i agjencisë së nacionaliteteve të Universitetit Guangxi10608
Numri i agjencisë së Universitetit të Financës dhe Ekonomisë Guangxi11548
Numri i agjencisë së Gjuhëve të Huaja të Universitetit Guangxi13830
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Guangxi10594
Numri i agjencisë së kolegjit profesional dhe teknik Guangxi11773
Numri i agjencisë së komunikimit të Kolegjit Profesional dhe Teknik të Guangxi12356
Numri i Agjencisë së Inxhinierisë së Ekologjisë dhe Kolegjit Profesional dhe Teknik të Guangxi12344
Kolegji Profesional dhe Teknik i Ekonomisë dhe Tregtisë Guangxi Numri i agjencisë13827
Numri i Agjencisë së Institutit Profesional dhe Teknik të Industrisë Guangxi12364
Kolegji Profesional i Teknologjisë Guangxi dhe Numri i Agjencisë së Biznesit13828
Numri i agjencisë së Akademisë së Arteve të Bukura Guangzhou10586
Numri i agjencisë së Kolegjit të Ndërtimit të qytetit Guangzhou14136
Numri i agjencisë politeknike të qytetit Guangzhou13929
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Aviacionit Civil Guangzhou12040
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Shkencës dhe Teknologjisë Guangzhou Huali13928
Numri i Agjencisë së Teknologjisë së Hekurudhave të Institutit Guangzhou13943
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Guangzhou13709
Numri i agjencisë së Kolegjit Ekonomik Ndërkombëtar të Guangzhou13715
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Guangzhou Kangda12575
Numri i agjencisë së Kolegjit Detar Guangzhou11106
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Guangzhou10570
Numri i agjencisë së Inxhinierisë Moderne të Informacionit Guangzhou13912
Numri i agjencisë së Kolegjit Guangzhou Nanyang13716
Numri i agjencisë politeknike të Guangzhou Panyu12046
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Teknologjisë Guangzhou Pearl-River14123
Numri i Agjencisë Politeknike të Shkencës dhe Teknologjisë Guangzhou13717
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Guangzhou Sontan14125
Numri i agjencisë së Universitetit Sportiv Guangzhou10585
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik dhe Trajnimit Sportiv Guangzhou13708
Numri i agjencisë së Universitetit Guangzhou11078
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Kineze të Universitetit Guangzhou10572
Kolegji Profesional i Teknologjisë në Guangzhou dhe Numri i Agjencisë së Biznesit14065
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Guigang13521
Numri i Agjencisë së Teknologjisë Ajrore të Kolegjit Guilin11825
Numri i agjencisë së turizmit të Institutit Guilin11837
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Guilin10601
Numri i agjencisë së Kolegjit Normal Guilin11671
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Guilin Shanshui13526
Numri i agjencisë së teknologjisë elektronike të Universitetit Guilin10595
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Guilin10596
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Kolegjit Guiyang10662
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Guiyang Electric Power13053
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Guiyang10660
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Infermierisë Guiyang14083
Numri i agjencisë së Universitetit Guiyang10976
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Guiyang14129
Numri i agjencisë së Kolegjit Guizhou të Financës dhe Ekonomisë10671
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Industrisë Guizhou13052
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik të Industrisë së Lehtë Guizhou13818
Numri i agjencisë së Universitetit Normal të Guizhou10663
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Oficerit të Policisë Guizhou12107
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Hapësirës Guizhou12223
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Transportit Guizhou12222
Numri i agjencisë së Universitetit Guizhou10657
Numri i agjencisë së nacionaliteteve të Universitetit Guizhou10672
Numri i agjencisë së teknologjisë profesionale në Guizhou12224
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Guizhou të Elektronikës12336
ha er bin ke xue zhi juan Numri i agjencisë14108
Numri i agjencisë së Kolegjit Ekonomik Haikou12308
Numri i agjencisë së kolegjit të profesionit dhe teknikës Hainan11999
Numri i agjencisë së Kolegjit të Arsimit Profesional të Gjuhëve të Huaja Hainan13577
Numri i agjencisë së Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë Hainan14172
Numri i agjencisë së Kolegjit Mjekësor Hainan11810
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Hainan11658
Numri i agjencisë së Institutit të Profesionit të Softuerit Hainan13575
Numri i agjencisë së universitetit Hainan10589
Kolegji Profesional i Shkencave Politike dhe Agjencisë Juridike Hainan13576
Numri i Agjencisë së Ekonomisë dhe Tregtisë në Kolegjin e Teknologjisë Profesionale Hainan13875
Numri i agjencisë së Kolegjit Handan10103
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Handan11034
Numri i agjencisë së universitetit Hangzhou Dianzi10336
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Hangzhou10346
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Hangzhou12872
Numri i agjencisë politeknike Hangzhou Wanxiang13030
Numri i agjencisë së Universitetit Normal Hanshan10578
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Hanzhong13949
Numri i Agjencisë së Universitetit Inxhinierik Harbin10217
Numri i agjencisë së Kolegjit Financiar Harbin10245
Numri i Agjencisë së Institutit të Teknologjisë së Informacionit Harbin11635
Numri i agjencisë së Institutit të Sporteve Harbin10242
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Harbin10213
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Harbin10226
Numri i Agjencisë së Universitetit të Marrëdhënieve me Publikun Modern Harbin13302
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Harbinit10231
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknologjik të Kolegjit Harbin Power Vocation12906
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik të Hekurudhave Harbin12907
Numri i agjencisë së universitetit Harbin10234
Numri i agjencisë së Universitetit të Tregtisë Harbin10240
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Harbin10214
Kolegji Profesional dhe Teknik i Harbinit të Agjencisë së Aplikimit14055
Numri i agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Harbin12911
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Kimike dhe Farmaceutike Hebei13072
Numri i Agjencisë së Financave të Kolegjit Hebei11420
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Industrisë dhe Teknologjisë Hebei10873
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional Elektrik dhe Mekanik Hebei13393
Numri i agjencisë së Kolegjit Inxhinierik dhe Teknik Hebei10085
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Lindjes së Largët Hebei12886
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Pushtimit të Policisë Hebei Gongan13398
Numri i Agjencisë së Inxhinierisë Civile Hebei10084
Numri i Agjencisë së Komunikimit të Institutit Hebei12784
Numri i agjencisë së Institutit të Edukimit Fizik Hebei11236
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Hebei Jiaotong13071
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Golfit Hebei Jingdu13076
Numri i agjencisë së Universitetit Mjekësor Hebei10089
Numri i agjencisë së Universitetit Normal të Shkencës dhe Teknologjisë Hebei10798
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Hebeit10094
Numri i agjencisë së Universitetit të Hebeit të Veriut10092
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik Hebei10837
Numri i agjencisë së Universitetit Politeknik Hebei10081
Numri i Agjencisë së Teknologjisë së Softuerit dhe Kolegjit Profesional Hebei12352
Numri i Agjencisë së Profesionit të Naftës në Kolegjin Teknik Hebei12367
Numri i Agjencisë së Biznesit dhe Universitetit të Ekonomisë Hebei11832
Numri i agjencisë së Universitetit të Inxhinierisë Hebei10076
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Hebei10082
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Hebei10080
Numri i agjencisë së universitetit Hebei10075
Numri i Agjencisë së Kolegjit Pushues të Gjuhëve të Huaja Hebei13074
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Materialeve të Ndërtimit Hebei12389
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik të Burimeve të Energjisë Hebei12418
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Artit Hebei12885
Numri i Agjencisë së Policisë Korrektuese të Kolegjit Profesional Hebei13690
Kolegji Profesional i Politikës dhe Agjencisë Juridike Hebei12408
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Turizmit Hebei12887
Numri i agjencisë së postës dhe telekomunikacionit në Universitetin Profesional Hebei13397
Numri i agjencisë së Kolegjit Politeknik të Gruas Hebei13822
Numri i agjencisë së Kolegjit të Profesionit dhe Teknologjisë HEBI12793
Numri i Agjencisë së Universitetit Hechi10605
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional Hechi13522
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Hefei Binhu13064
Numri i Agjencisë së Institutit të Përgjithshëm të Teknologjisë Profesionale Hefei12410
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional dhe Teknik Hefei Gongda14135
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal Hefei14098
Numri i agjencisë së universitetit Hefei11059
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Hefei10359
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Financës dhe Ekonomisë Hefei14058
Numri i agjencisë së Kolegjit Normal Hegang12905
Numri i agjencisë së Kolegjit Heihe13744
Numri i agjencisë së ekonomisë profesionale të ekonomisë bujqësore Heihongjiang12910
Numri i Agjencisë së Kolegjit Bujqësor të Teknologjisë Profesionale Heilongjiang12725
Numri i Agjencisë së Universitetit Bujqësor Heilongjiang Bayi10223
Numri i agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional Heilongjiang Beikai13451
Numri i agjencisë së ndërtimit të Kolegjit Heilongjiang12053
Numri i Agjencisë Politeknike të Komunikimeve Heilongjiang14053
Numri i agjencisë së universitetit Heilongjiang Lindor11446
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik të profesionit të pylltarisë Heilongjiang12724
KOLEGJI PROFESIONAL HEILONGJIANG GRAIN Numri i agjencisë14109
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë së Informacionit Heilongjiang13450
Numri i agjencisë së Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë Heilongjiang10219
Numri i agjencisë së Institutit të Teknologjisë Heilongjiang11802
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Heilongjiang Nongken12727
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Arsimit Parashkollor Heilongjiang14095
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Arteve Heilongjiang Sanjiang13730
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Teknologjisë së Shkencës së Fermave Heilongjiang Shtetërore13453
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Teknologjisë së Teknologjisë së Pyjeve Shtetërore Heilongjiang13452
Numri i Agjencisë së Kolegjit Teknik Profesional të Turizmit Heilongjiang13729
Numri i agjencisë së universitetit Heilongjiang10212
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Kineze të Universitetit Heilongjiang10228
Numri i agjencisë së qymyrit të Kolegjit Profesional dhe Teknik Heilongjiang13732
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional për Kombësitë Heilongjiang13935
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Inxhinierisë Bujqësore Heilongjiang12726
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Blegtorisë dhe Shkencës Veterinare Heilongjiang12909
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional të Arteve Heilongjiang12490
Numri i agjencisë së Shkencës dhe Teknologjisë në Kolegjin Profesional të Biologjisë Heilongjiang13447
Numri i agjencisë së biznesit të Kolegjit Profesional Heilongjiang13448
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Industrisë dhe Tregtisë Heilongjiang11449
Numri i Agjencisë së Oficerit të Policisë së Sigurisë Publike të Kolegjit Profesional Heilongjiang13449
Heilongjiang Instituti Profesional i Inxhinierisë Ekologjike Numri i Agjencisë13731
Numri i Agjencisë së Universitetit Bujqësor Henan10466
Numri i agjencisë së Kolegjit të Biznesit Henan11651
Numri i Agjencisë së Financave dhe Tatimeve të Kolegjit Henan11652
Numri i Agjencisë së Kolegjit të Teknologjisë Profesionale Henan Communication13789
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Ekonomisë dhe Tregtisë Henan13788
Numri i agjencisë së Institutit Henan të Inxhinierisë11517
Numri i agjencisë së institutit Henan të shkencës dhe teknologjisë10467
Numri i agjencisë së Kolegjit Profesional Henan Jiancha13499
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Policisë Gjyqësore Henan12781
Numri i agjencisë së Kolegjit të Inxhinierisë Mekanike dhe Elektrike Henan11329
Numri i Agjencisë së Universitetit Normal të Henanit10476
Numri i agjencisë së Kolegjit Policor Henan11788
Numri i agjencisë së Institutit Politeknik Henan12794
Numri i agjencisë së Universitetit Politeknik Henan10460
Numri i agjencisë politeknike të cilësisë Henan13564
Numri i Agjencisë së Ndërtimit të Kolegjit Teknik Henan14181
Numri i Agjencisë së Kolegjit Profesional të Tregtisë dhe Industrisë Henan13936
Numri i agjencisë së universitetit Henan10475
Numri i Agjencisë së Financës dhe Ekonomisë në Universitetin Henan10484
Numri i agjencisë së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Henan10464
Numri i agjencisë së Universitetit të Teknologjisë Henan10463
Numri i Agjencisë së Mjekësisë Tradicionale Kineze të Universitetit HeNan10471
KOLEGJI PROFESIONAL I BUJQËSISË HENAN Numri i agjencisë13790
Henan Vocational Technology College Agency Number10824
Henan Wanghe Vocational College for Information Technology Agency Number13876
Hengshui University Agency Number10101
Hengshui Vocational and Technical College Agency Number12786
Hengyang Finance Economics and Industrial Polyrtechnic Agency Number13807
Hengyang Normal University Agency Number10546
Hetao University Agency Number11631
Hetian Teaching College Agency Number10765
Hexi University Agency Number10740
Heyuan Polytechnic Agency Number12772
Heze Medical College Agency Number10444
Heze Professional College on Household Agency Number14118
Heze University Agency Number10455
HeZhou University Agency Number11838
HKU SPACE Global College Suzhou Agency Number13962
Hohai University Agency Number10294
Hohhot Vocational College Agency Number12670
Horqin Vocational College of Art Agency Number13741
Hu nan hua gong zhi yuan Agency Number13043
Hu nan shi you hua gong zhi yuan Agency Number13045
Huaguang College of Quanzhou Agency Number12927
Huaian College of Information Technology Agency Number12805
Huaibei Coal Industry Teachers College Agency Number10373
Huaibei Vocational &Technical College Agency Number10963
Huaihai Institute of Technology Agency Number11641
Huaihua Medical College Agency Number12214
Huaihua University Agency Number10548
HuaiHua Vocational and Technical Collage Agency Number13037
Huainan Normal University Agency Number10381
Huainan Union University Agency Number11308
Huainan vocational and technical College Agency Number12220
Huaiyin Institute of Technology Agency Number11049
Huaiyin Teachers College Agency Number10323
Huanggang College Of Science and Technology Agency Number13799
Huanggang Normal University Agency Number10514
Huanggang Polytechnic College Agency Number10955
Huanghe Science and Technology College Agency Number11834
Huanghuai University Agency Number10918
Huangshan University Agency Number10375
Huangshi Institute of Technology Agency Number10920
Huangshi Polytecnnic College Agency Number14197
Huaqiao University Agency Number10385
Huazhong Agricultural University Agency Number10504
Huazhong University of Science and Technology Agency Number10487
Hubei College of Chinese medicine Agency Number12951
Hubei College of Finance And Economics Agency Number11790
 

 

 

 

Hubei University of Chinese Medicine Agency Number

 

 

 

 

10507
Hubei Communications Technical College Agency Number12752
Hubei Ecology Vocational College Agency Number13801
Hubei Finance and taxation College Agency Number13798
Hubei Institute For Nationalities Agency Number10517
Hubei Institute of Fine Arts Agency Number10523
Hubei land resources Vocational College Agency Number13800
Hubei Light Industry Technology Institute Agency Number12744
Hubei Normal University Agency Number10513
Hubei Polytechnic Institute Agency Number12051
Hubei Science and Technology College Agency Number14119
Hubei Three Gorges Polytechnic Agency Number12979
Hubei University Agency Number10512
Hubei University of Automotive Technology Agency Number10525
Hubei University of Economics Agency Number11600
Hubei University of Education Agency Number14099
Hubei University of Police Agency Number11332
Hubei University of Technology Agency Number10500
Hubei Urban Construction Vocational and Technological College Agency Number12983
Hubei Vocational College of Biotechnology Agency Number12985
Hubei Vocational Opening University Agency Number12986
Hubei Water Resources Technical College Agency Number12982
Hubei Youth Vocational College Agency Number14120
Huishang Vocational College Agency Number14191
Huizhou Economy Vocational College Agency Number13718
Huizhou University Agency Number10577
Huna College of Information Agency Number10865
Hunan Agricultural University Agency Number10537
HUNAN ARTS AND CRAFTS VOCATIONAL COLLEGE Agency Number13921
Hunan City University Agency Number11527
Hunan College of Traditional Chinese Medicine Agency Number13802
Hunan Communication Polytechnic Agency Number12397
Hunan Economic and Trade Vocational College Agency Number13924
Hunan Electrical College Of Technology Agency Number14071
Hunan Electronic Technology Vocational College Agency Number14122
Hunan Engineering Occupation Technical College Agency Number12425
Hunan Finance College Agency Number11532
Hunan First Normal University Agency Number12034
Hunan Foreign Economic Relrtion and Trarnde College Agency Number12597
HUNAN HYDROELECTRIC OCCUPATIONAL COLLEGE Agency Number13939
HuNan Industry Polytechnic Agency Number10830
Hunan Information Science Vacational College Agency Number13836
Hunan Institute of Engineering Agency Number11342
Hunan Institute of Humanities Science and Technology Agency Number10553
Hunan Institute of Science and Technology Agency Number10543
Hunan Institute of Technology Agency Number11528
Hunan International Economics University Agency Number12303
Hunan Jiuyi Professional Technology Institute Agency Number13922
Hunan Judicail Police Vocational College Agency Number12601
Hunan Mechanical And Electrical Polytechnic Agency Number13033
Hunan Metallurgical Professional Technology College Agency Number11604
Hunan Network Engineering Vocational College Agency Number12598
Hunan Normal University Agency Number10542
Hunan Professional Technology Institute of Mass Communication Agency Number12300
Hunan Public Security College Agency Number11534
Hunan Railway Professional Technology College Agency Number12302
Hunan Science And Industry Polytechnic College Agency Number14182
Hunan Software Vocational Institute Agency Number13925
Hunan Sports Vocational College Agency Number12423
Hunan Taxation College Agency Number11601
Hunan Technical College Of Communications & Engineering Agency Number13941
Hunan Tongde Vocational College Agency Number13809
Hunan University Agency Number10532
Hunan University of Arts and Science Agency Number10549
Hunan University of Chinese Medicine Agency Number10541
Hunan University of Commerce Agency Number10554
Hunan University of Science and Engineering Agency Number10551
Hunan University of Science and Technology Agency Number10534
Hunan University of Technology Agency Number11535
Hunan Urban Constrction College Agency Number13044
Hunan Urban Professional College Agency Number14121
Hunan Vocational College For Nationalities Agency Number13804
Hunan Vocational College of Biological Environment Agency Number12739
Hunan Vocational College of Commerce Agency Number12401
Hunan Vocational College of Modern Logistics Agency Number13940
Hunan Vocational College of Railway Technology Agency Number13942
Hunan Vocational College of Science and Technology Agency Number12304
Hunan Vocational Foreign Languages Agency Number14072
Hunan Vocational Institute Of Safety Technology Agency Number14025
Hunan Vocational Institute of Technicalogy Agency Number13923
Hunan Women’s Unversity Agency Number11538
Hunnan Art Vocational College Agency Number13032
Huzhou Teachers College Agency Number10347
Huzhou Vocational & Technical College Agency Number12875
Hygienic Professional Technology Institution Agency Number12682
Inner Mongolia Agricultural University Agency Number10129
Inner Mongolia Business Vocational College Agency Number12676
Inner Mongolia Chemical Engineering Professional College Agency Number12675
Inner Mongolia Finance and Economics College Agency Number10139
Inner Mongolia Finance and Taxation College Agency Number12672
Inner Mongolia Medical College Agency Number10132
Inner Mongolia Nationality College Agency Number11709
Inner Mongolia Normal University Agency Number10135
Inner Mongolia Northern Occupation Technique College Agency Number14049
Inner Mongolia police Professional College Agency Number12797
Inner Mongolia Technical and Vocational College Agency Number14048
Inner Mongolia Technical College of Construction Agency Number10871
Inner Mongolia Technical College of Mechanics and Electrics Agency Number12674
Inner Mongolia University Agency Number10126
Inner Mongolia University of Science and Technology Agency Number10127
Inner Mongolia University of Technology Agency Number10128
Inner Mongolia Vocational &Technical College for Traffic Agency Number13824
Inner Mongolia Vocational College of Physical Education Agency Number12894
Inner Mongolia Vocational Institute of Economy, Trade & Foreign Languages Agency Number14051
Inner Mongolia  Electronic Information Vocational Technical College Agency Number12673
Institute of Disaster Prevention Science and Technology Agency Number11775
Institutes Of Chifeng Agency Number10138
Institutes Of HulunBuir Agency Number10819
Insurance Professional College Agency Number12596
jia mu si zhi yuan Agency Number14178
Jiamusi University Agency Number10222
Jiandong College Agency Number13105
Jianghai Polytechnic College Agency Number13113
JiangHan Art Vocational College Agency Number13793
Jianghan University Agency Number11072
Jiangmen Polytechnic Agency Number13711
Jiangnan Film and Television Art College Agency Number13017
Jiangnan University Agency Number10295
Jiangsu Animal Husbandry and Veterinary College Agency Number12806
Jiangsu City Vocational College Agency Number14000
Jiangsu College of Information Technology Agency Number13108
Jiangsu Food Science College Agency Number13104
Jiangsu Institute of Economic and Trade Technology Agency Number12047
Jiangsu Institute of Trade and Commerce Agency Number12685
Jiangsu Maritime Institute Agency Number12679
Jiangsu Police Institute Agency Number10329
Jiangsu Polytechnic College Of Agriculture And Forestry Agency Number13103
Jiangsu Polytechnic of Finance & Economics Agency Number13753
Jiangsu Polytechnic University Agency Number10292
Jiangsu Teachers University of Technology Agency Number11463
Jiangsu Union Technical Institute Agency Number12678
Jiangsu University Agency Number10299
Jiangsu University of Science and Technology Agency Number10289
Jiangxi Agricultural Engineering College Agency Number13872
Jiangxi Agricultural University Agency Number10410
Jiangxi Aviation Vocational & Technical College Agency Number13871
Jiangxi Biotech Vocational College Agency Number13426
Jiangxi Bluesky University Agency Number10846
Jiangxi Ceramic & Art Institute Agency Number12930
Jiangxi City University Agency Number12938
Jiangxi College Of Construction Agency Number13427
Jiangxi College of Foreign Studies Agency Number13422
Jiangxi College of Traditional Chinese Medicine Agency Number13775
Jiangxi Dayu Zhiye Jishu Xueyuan Agency Number13420
Jiangxi Engineering Vocational College Agency Number13868
JIANGXI ENVIRONMENTAL ENGINEERING VOCATIONAL COLLEGE Agency Number12934
Jiangxi FengLin College Of Foreign Economy and Trade Agency Number14167
Jiangxi Ganjiang Vocational College Agency Number13421
Jiangxi Industry Polytechnic College Agency Number10839
JiangXi Institute of Economic Administrators Agency Number13866
Jiangxi Institute of Fashion Technology Agency Number13418
Jiangxi Justice Police Vocational College Agency Number12929
Jiangxi Modern Polytechnic College Agency Number12943
Jiangxi Normal University Agency Number10414
Jiangxi Nursing Vocational And Technical college Agency Number13965
Jiangxi Polytechnic College Agency Number12944
Jiangxi Public Security College Agency Number11504
JiangXi Science & Technology Normal University Agency Number11318
Jiangxi Technical College of Manufacturing Agency Number13867
Jiangxi Tellhow Anime Vocational College Agency Number14168
JiangXi Tourism&Commerce College Agency Number12932
Jiangxi University of Finance and Economics Agency Number10421
Jiangxi University of Science and Technology Agency Number10407
Jiangxi University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10412
Jiangxi V&T College of Communication Agency Number12940
Jiangxi Vocational Academy of Art Agency Number12936
Jiangxi Vocational and Technical College of Information Application Agency Number12939
Jiangxi Vocational College of Ahead Software Agency Number13776
Jiangxi Vocational College of Applied Technology Agency Number12942
Jiangxi Vocational College Of Finance And Economics Agency Number12941
Jiangxi Vocational College of Industry and Trade Agency Number13423
Jiangxi Vocational College of Mechanical & Electrical Technology Agency Number12976
Jiangxi Vocational College Of Science and Technology Agency Number13419
Jiangxi Vocational&Technical College Of Electricity Agency Number12933
Jiangxi Youth Vocational College Agency Number13869
Jiangxi Yuzhou Technology Vocational College Agency Number12766
JIangxi Zhongshan Polytechnic Agency Number14166
Jiangyin Polytechnic College Agency Number13137
Jiaozuo Teachers College Agency Number12950
Jiaozuo University Agency Number11522
Jiaxing Nanyang Vocational College Agency Number13028
Jiaxing University Agency Number10354
Jiaxing Vocational Technical College Agency Number12874
Jiaying University Agency Number10582
Jieyang Vocationcal and Technical College Agency Number12956
Jilin Agricultural Science and Technology College Agency Number11439
Jilin Agricultural University Agency Number10193
Jilin College of the Arts Agency Number10209
Jilin Communications Polytechnic Agency Number12049
Jilin Engineering Vocational College Agency Number12904
Jilin Foreign Trade Vocational College Agency Number12305
Jilin Huaqiao Foreign Languages Institute Agency Number10964
Jilin Institute of Architecture and Civil Engineering Agency Number10191
Jilin Institute of Chemical Technology Agency Number10192
Jilin Institute of Physical Education Agency Number10208
Jilin Junior College of Public Security Agency Number11441
Jilin Justice Officer Academy Agency Number12901
Jilin Medical College Agency Number13706
Jilin Normal University Agency Number10203
Jilin Teachers Institute of Engineering and Technology Agency Number10204
Jilin University Agency Number10183
Jilin Vocational College of Industry and Technology Agency Number12903
Jimei University Agency Number10390
Jinan Engineering Vocational Technical College Agency Number13855
Jinan University Agency Number10427
Jinan University Agency Number10559
Jinan Vocational College Agency Number13323
Jincheng Institute of Technology Agency Number12774
Jingchu University of Technology Agency Number11336
Jingdezhen Ceramic Institute Agency Number10408
Jingdezhen College Agency Number10894
Jinggangshan University Agency Number10419
Jingzhou Institute of Technology Agency Number12737
Jinhua Polytechnic Agency Number12061
Jining Medical University Agency Number10443
jining teachers college Agency Number11427
Jining University Agency Number10454
Jining Vocational Technical College Agency Number12335
Jinken College of Technology Agency Number13100
Jinlin Commerce and Technology College Agency Number11261
Jinlin Railway Technology College Agency Number14052
Jinlin Technology College of Electrical Information Agency Number12902
Jinling Institute of Technology Agency Number13573
Jinshan Vocational Technical College Agency Number13750
Jinzhong University Agency Number10121
Jinzhong Vocational & Technical College Agency Number13913
Jinzhou business Vocational College Agency Number12595
Jinzhou Teachers Training  College Agency Number10180
Jishou University Agency Number10531
Jiujiang University Agency Number11843
Jiujiang Vocational and Technical College Agency Number11785
Jiujiang Vocational College Agency Number11505
Jiuquan Vocational and Technical College Agency Number12539
Jiuzhou College of Vocation and Technology Agency Number12054
JiXi University Agency Number11445
Jiyuan Vocational and Technical College Agency Number12768
Jizhong Vocational College Agency Number14103
Judicial police vocational college in Ningxia Agency Number13089
Kaifeng University Agency Number11069
Kaili University Agency Number10669
Kangding National Teachers College Agency Number11661
Karamay Vocational & Technical College Agency Number12482
Kashi Normal University Agency Number10763
Kunming Industry Vocational and Technical College Agency Number12393
Kunming Medical College Agency Number10678
Kunming Metallurgical Industry College Agency Number11557
Kunming Professional College of Arts Agency Number12851
Kunming University Agency Number11393
Kunming University of Science and Technology Agency Number10674
Kunming Yangfan Vocational Technical College Agency Number13761
Kunshan Dengyun College Of Science and Technology Agency Number13963
Laiwu Vocational and Technical College Agency Number12330
Langfang Polytechnic Institute Agency Number13395
Langfang Teachers College Agency Number10100
Lanzhou City College Agency Number10737
Lanzhou Commercial College Agency Number10741
Lanzhou Foreign Vocational College Agency Number12832
Lanzhou Jiaotong University Agency Number10732
Lanzhou Petrochemical College of Vocational Technology Agency Number10838
Lanzhou Polytechnical College Agency Number11807
Lanzhou Resource and Environment Tec and Vol College Agency Number13933
Lanzhou University Agency Number10730
Lanzhou University of Technology Agency Number10731
Lanzhou Vocational Technical College Agency Number12833
Leshan Normal University Agency Number10649
Leshan Vocational Technical College Agency Number13048
Lhasa Teachers College Agency Number12481
Lianing Jidaian Polytechnic Agency Number12898
Lianyugang technical College Agency Number11050
Lianyungang Teacher’s College Agency Number11585
Liaocheng University Agency Number10447
Liaocheng Vocation and Technology College Agency Number12441
Liaohe Petroleum Institute Agency Number14077
Liaoning Advertising Vocational College Agency Number12897
Liaoning Agricultural Vocation-Technical College Agency Number10957
Liaoning Communication University Agency Number13957
liaoning Economic Vocational Technological Institute Agency Number12899
Liaoning financial Vocational College Agency Number12895
LiaoNing Forestry Vocation-Technical College Agency Number12593
Liaoning Geology Engineering Vocational College Agency Number14106
LiaoNing Information Vocational Technical College Agency Number12896
Liaoning Institute of Science and Technology Agency Number11430
Liaoning Jianzhu Vocational University Agency Number14189
Liaoning Junior College of Taxation Agency Number11735
Liaoning Medical University Agency Number10160
Liaoning Normal University Agency Number10165
Liaoning Petrol Professional Technical College Agency Number12900
Liaoning Police Academy Agency Number11432
Liaoning Provincial College of Communications Agency Number11500
Liaoning railway vocational & technical college Agency Number14188
Liaoning Sports Vocational College Agency Number12591
Liaoning Technical University Agency Number10147
Liaoning University Agency Number10140
Liaoning University of International Business and Economics Agency Number10841
Liaoning University of Petroleum and Chemical Technology Agency Number10148
Liaoning University of Technology Agency Number10154
Liaoning University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10162
Liaoning Vocational College Agency Number12592
Liaoning Vocational college for Equipment Manufacturing Agency Number14076
Liaoning Vocational College of Business Agency Number13960
Liaoyang Professional Technology Institute Agency Number11249
LiaoYuan Vocational Technical College Agency Number10847
Lijiang Teachers College Agency Number14015
Liming Vocational University Agency Number11317
Lincang Teachers College Agency Number14092
Linfen Vocational College Agency Number13171
Linyi Normal University Agency Number10452
Linyi Vocational College Agency Number14195
Lishui University Agency Number10352
Lishui Vocational & Technical College Agency Number12878
Liupanshui Teachers College Agency Number10977
Liupanshui Vocational and Technical College Agency Number13054
Liuzhou City Vocational College Agency Number14067
Liuzhou Medical College Agency Number12069
Liuzhou Teachers College Agency Number11546
Liuzhou Transport Vocational Technical College Agency Number12392
Liuzhou Vocational and Technical College Agency Number12104
Longdong University Agency Number10738
Longnan Teachers College Agency Number11806
Longyan University Agency Number11312
Loudi Vocational and Technical College Agency Number12848
Lu An Vocational Technology College Agency Number12813
Luan Vocational & Technical College Agency Number13695
Ludong University Agency Number10451
Luliang university Agency Number10812
Luoding Polytechnic Agency Number12770
Luohe Medical College Agency Number13780
Luohe Vocational Technology College Agency Number10835
Luoyang Institute of Science and Technology Agency Number11070
Luoyang Normal University Agency Number10482
Luxun Academy of Fine Arts Agency Number10178
Luzhou Medical College Agency Number10632
Luzhou Vocational and Technical College Agency Number12967
Maanshan Teacher’s College Agency Number13760
Maanshan Technical College Agency Number14192
Manufacturing Technology & Machine Tool Agency Number12343
Maoming College Agency Number11656
Maoming Vocational Technology College Agency Number13712
Meishan Vocational and Technical College Agency Number12968
Meizhouwan Vocational Technology College Agency Number13772
Mianyang Normal University Agency Number10639
Mianyang Vocational Technical College Agency Number12753
Minbei Vocational and Technical College Agency Number13764
Mingda Polytechnic Institute Agency Number10826
Minjiang University Agency Number10395
Minnan University of Science and Technology Agency Number12710
Minxi Vocational and Technical College Agency Number11315
Minzu University of China Agency Number10052
MuDanJiang Medical University Agency Number10229
Mudanjiang Normal University Agency Number10233
Mudanjiang University Agency Number11046
Nanchang Hangkong University Agency Number10406
Nanchang Institute of Technology Agency Number11319
Nanchang Institute of Technology Agency Number12795
Nanchang Teachers College Agency Number13774
Nanchang University Agency Number10403
Nanchong Vocational and Technical College Agency Number12639
Nanhai Neusoft Information and Technology Vocational College Agency Number12574
Nanhua College of Industry and Commerce Agency Number11114
Nanhua University Agency Number10555
Nanjing Agricultural University Agency Number10307
Nanjing Arts Institute Agency Number10331
Nanjing Audit University Agency Number11287
Nanjing College of Chemical Technology Agency Number12920
Nanjing College of Information Technology Agency Number13112
Nanjing communications institute of technology Agency Number12804
Nanjing Forest Police College Agency Number12213
Nanjing Forestry University Agency Number10298
Nanjing Institute of Industry Technology Agency Number10850
Nanjing Institute of Mechatronic Technology Agency Number14056
Nanjing Institute Of Railway Technology Agency Number13106
Nanjing Institute of Technology Agency Number11276
Nanjing Institute of Tourism & Hospitality Agency Number14180
Nanjing Institute of Visual Arts Agency Number13964
Nanjing Medical University Agency Number10312
Nanjing Normal University Agency Number10319
Nanjing Sport Institute Agency Number10330
Nanjing Technical College of Special Education Agency Number12048
Nanjing University Agency Number10284
Nanjing University of Aeronautics and Astronautics Agency Number10287
Nanjing University of Finance and Economics Agency Number10327
Nanjing University of Information Science and Technology Agency Number10300
Nanjing University of Posts and Telecommunications Agency Number10293
Nanjing University of Science and Technology Agency Number10288
Nanjing University of Technology Agency Number10291
Nanjing University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10315
Nanjing Xiaozhuang University Agency Number11460
Nankai University Agency Number10055
Nanning College for Vocational Technology Agency Number11355
Nanning Normal vocational institute Agency Number10604
Nantong Agricultural Vocational Technology College Agency Number12684
Nantong Shipping College Agency Number12703
Nantong Textile Vocational Technology College Agency Number10958
Nantong University Agency Number10304
Nantong Vocational College Agency Number11052
Nanyang Institute of Technology Agency Number11653
Nanyang Medical College Agency Number13781
Nanyang Normal University Agency Number10481
National Medical College Of Right Rivers Agency Number10599
National Teachers College cooperation Agency Number11561
National University Of The Inner Mongol Agency Number10136
Neijiang Teachers College Agency Number10640
Neijiang Vocational and Technical College Agency Number12640
Neusoft Institute of Information Agency Number12840
Ningbo Dahongying University Agency Number13001
Ningbo Polytechnic Agency Number10863
Ningbo University Agency Number11646
Ningbo University of Technology Agency Number11058
Ningbo Vocational & Technical College Agency Number12645
Ningbo Vocational College Agency Number13742
Ningde Normal University Agency Number10398
Ningde Vocational College Agency Number13977
Ningxia College of Industry and Business Agency Number13087
Ningxia Construction Vocational and Technical College Agency Number13151
Ningxia Finance and Economics Vocational College Agency Number13088
Ningxia Institute of Science and Technology Agency Number12544
Ningxia Medical College Agency Number10752
Ningxia National Vocational and Technical College Agency Number12716
Ningxia Polytechnic Agency Number12837
Ningxia Polytechnic Agency Number13086
Ningxia Teachers College Agency Number10753
Ningxia University Agency Number10749
North China Baoding Electric Voc Agency Number13392
North China Coal Medical College Agency Number10090
North China Electric Power University Agency Number10079
North China Institute of Aerospace Engineering Agency Number11629
North China Institute of Science and Technology Agency Number11104
North China Institute of Water Conservancy and hydroelectric  Power Agency Number10078
North China University of Technology Agency Number10009
North SiChuan Medical College Agency Number10634
North University of China Agency Number10110
Northeast Agricultural University Agency Number10224
Northeast Dianli University Agency Number10188
Northeast Forestry University Agency Number10225
Northeast Normal University Agency Number10200
Northeastern University Agency Number10145
Northern Beijing Vocational Education Institute Agency Number11090
Northwest A&F University Agency Number10712
Northwest Normal University Agency Number10736
Northwest University for Nationalities Agency Number10742
Northwest University of Politics and Law Agency Number10726
Northwestern Polytechnical University Agency Number10699
Northwest University Agency Number10697
Ocean University of China Agency Number10423
Oriental Academy of Fine Arts Agency Number13075
ORIENTAL ASIA-PACIFIC VOCATIONAL&TECHNICAL COLLEGE Agency Number13739
Panjin Vocational and Technical College Agency Number12063
Panzhihua University Agency Number11360
Peking Union Medical College Agency Number10023
Peking University Founder Technology Collgege Agency Number12564
Peking University Agency Number10001
Pingdingshan Industrial College of Technology Agency Number12748
Pingdingshan Institute of Technology Agency Number11765
PingDingShan University Agency Number10919
Pingliang Medical College Agency Number11805
Pingxiang College Agency Number10895
Private Hualian University Agency Number11121
Professional Arts Institute of Hubei Agency Number13263
Progenitor Vocational & Technical College Agency Number12919
Putian University Agency Number11498
Puyang Polytechnic College Agency Number11787
Qiandongnan National Polytechnic Agency Number12822
Qiannan Medical College of Nationalities Agency Number11663
Qiannan Nationality Professional Technology College Agency Number12823
Qiannan Normal College for Nationalities Agency Number10670
Qingdao Agricultural University Agency Number10435
Qingdao Binhai University Agency Number10868
Qingdao Estar Vocational and Technical College Agency Number13015
Qingdao Feiyang Vocational Technology College Agency Number13005
Qingdao Huanghai Vocational College Agency Number13320
Qingdao Qiushi Vocational and Technical college Agency Number13321
Qingdao Technical College Agency Number12324
Qingdao Technological University Agency Number10429
Qingdao University of Science and Technology Agency Number10426
Qingdao University Agency Number11065
Qingdao Vocational andTechnical College of Hotel Management Agency Number13011
Qinghai College of Architectural Technology Agency Number12974
Qinghai Communications Technical College Agency Number12973
Qinghai Health Vocational College Agency Number12562
Qinghai Institute of Finance and Economics Agency Number12199
Qinghai Normal University Agency Number10746
Qinghai Police Vocational College Agency Number12852
Qinghai Teachers College Agency Number10747
Qinghai University Agency Number10743
Qinghai University for Nationalities Agency Number10748
Qinghai Xumu Shouyi Zhiye Jishu Xueyuan Agency Number12972
Qingyuan Polytechnic Agency Number12958
Qinhuangdao Vocational and Industry College Agency Number12773
Qinzhou University Agency Number11607
Qiongtai Teachers College Agency Number13811
Qiongzhou University Agency Number11100
Qiqihar Medical University Agency Number11230
Qiqihar Teachers College Agency Number10238
Qiqihar University Agency Number10232
Qiqihar Vocational College Agency Number12729
Qitaihe Vocational College Agency Number13918
Quanzhou Information College Agency Number13766
Quanzhou Institute of Technology Agency Number12928
Quanzhou Jing Mao Vocational College Agency Number13770
Quanzhou Medical College Agency Number12634
Quanzhou Normal University Agency Number10399
Quanzhou Textile Garment Vocational Institute Agency Number12711
Qufu Fareast Vocational & Technology College Agency Number12070
Qufu Normal University Agency Number10446
Qujing Medical College Agency Number14012
Qujing Normal University Agency Number10684
Quzhou College of Technology Agency Number12877
Railway Institutes Of Shijiazhuang Agency Number10107
Railway Police College Agency Number12735
Honghe University Agency Number10687
Renmin University of China Agency Number10002
Rizhao Polytechnic Agency Number12062
Sanjiang University Agency Number11122
SANMENXIA POLYTECHNIC Agency Number10842
Sanming University Agency Number11311
Sanming Vocational Technical College Agency Number13976
SANYA AVIATION & TOURISM COLLEGE Agency Number13931
Sanya City Vocational College Agency Number12717
Shaanxi Aviation Professional Technical Institute Agency Number13568
Shaanxi College of Communication Technology Agency Number12830
Shaanxi Electronic Information Institute Agency Number13570
Shaanxi Energy Institute Agency Number12510
Shaanxi Fashion Engineering University Agency Number13125
Shaanxi Institute of International Commerce Agency Number13123
Shaanxi Institute of Railway Engineering Technology Agency Number13566
Shaanxi Institute of Vocational and Technical Agency Number12831
Shaanxi Normal University Agency Number10718
Shaanxi Police Officer Vocational College Agency Number13819
Shaanxi Polytechnic Institute Agency Number10828
Shaanxi Post and Telecommunication College Agency Number13736
Shaanxi Professional Technical Institute of Finance and Economics Agency Number12829
Shaanxi Technological University of the Economics Management Agency Number13932
Shaanxi Textile and Garment Institute Agency Number14029
Shaanxi Tourism Cuisine Professional Institute Agency Number14031
Shaanxi University of Science and Technology Agency Number10708
Shaanxi University of Technology Agency Number10720
Shaanxi Vocational and Technical College of National Defence Industry Agency Number12827
Shaanxi Vocational College of Electronical Technology Agency Number14030
Shaanxi Youth Vocational college Agency Number14028
shan xi gong cheng zhi yuan Agency Number12777
shan xi jing mao zhi yuan Agency Number14177
Shandong Agricultural University Agency Number10434
Shandong Aluminum Vocational College Agency Number13859
Shandong Business Insitute Agency Number14078
Shandong Chemical Industry Vocational College Agency Number13319
Shandong College of Arts Agency Number10458
Shandong College of Arts and Crafts Agency Number10908
Shandong College of Electronic Technology Agency Number13856
Shandong College of Information Technology Agency Number13012
Shandong College of Tourism and Hospitality Agency Number13858
Shandong College of Traditional Chinese Medicine Agency Number13778
Shandong Communication & Media College Agency Number14193
Shandong Dawang Vocational College Agency Number13007
Shandong Drug and Food Vocational College Agency Number13966
Shandong Economic University Agency Number10456
Shandong Electric Power College Agency Number11827
Shandong Foreign Languages Vocational College Agency Number13387
Shandong Foreign Trade Vocational College Agency Number13010
Shandong Huayu University of Technology Agency Number13857
Shandong Industrial Vocational College Agency Number13318
Shandong Institute of Business and Technology Agency Number11688
Shandong Institute of Commerce and Technology Agency Number10832
Shandong Institute of Light Industry Agency Number10431
Shandong International University Agency Number13874
Shandong Jianzhu University Agency Number10430
Shandong Jiaotong University Agency Number11510
Shandong Junior College of Hydraulic Engineering Agency Number11323
Shandong Justice Police Vocational College Agency Number14082
Shandong Kevin College of Science & Technology Agency Number13356
Shandong Labor Vocational and Technical College Agency Number12329
Shandong Liming Polytechnical Vocational College Agency Number12844
Shandong Medical College Agency Number10442
Shandong Modern Vocational College Agency Number13322
Shandong Normal University Agency Number10445
Shandong Police College Agency Number11324
Shandong polytechnic Agency Number12328
Shandong Shengli Vocational College Agency Number13316
Shandong Sports Institute Agency Number10457
Shandong Transport Vocational College Agency Number13008
Shandong United University Agency Number12945
Shandong University Agency Number10422
Shandong University of Finance Agency Number11822
Shandong University of Political Science and Law Agency Number14100
Shandong University of Science and Technology Agency Number10424
Shandong University of Technology Agency Number10433
Shandong University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10441
Shandong Urban Construction Vocational College Agency Number14080
Shandong Vocational animal science and veterinary college Agency Number12947
Shandong Vocational College of Economics and Business Agency Number13317
SHANDONG VOCATIONAL COLLEGE OF LIGHT INDUSTRY Agency Number14079
Shandong Vocational College of Science and Technology Agency Number12819
Shandong Vocational Institute Of Clothing Technology Agency Number12841
Shandong Wanjie Medical College Agency Number10825
Shandong Water Polytechnic Agency Number12946
Shandong Xiehe Vocational Technical College Agency Number13334
SHANDONG XINLING VOCATIONAL COLLEGE OF SCIENCE Agency Number13860
Shandong Yingcai College Agency Number13006
Shandong  Junxing vocational and technical College Agency Number12071
Shanghai Arts & Crafts Vocational College Agency Number12588
Shanghai Aurora Vocational College Agency Number12583
Shanghai Bangde Vocational College Agency Number12913
Shanghai Business School Agency Number12050
Shanghai College of Science and Technology Agency Number12801
Shanghai Communications Polytechnic Agency Number12497
Shanghai Conservatory of Music Agency Number10278
Shanghai Customs College Agency Number10274
Shanghai DianJi University Agency Number11458
Shanghai Donghai Vocational and Technical College Agency Number10851
Shanghai Film Art Academy Agency Number13747
Shanghai Finance University Agency Number11639
Shanghai Industry and Commerce Foreign Language College Agency Number12800
Shanghai University Of International Business And Economics

 

(former Shanghai Institute of Foreign Trade) Agency Number

10273
Shanghai Institute of Health Sciences Agency Number14033
Shanghai Institute of Technology Agency Number10259
Shanghai Institute of Tourism Agency Number10275
Shanghai International Studies University Agency Number10271
Shanghai Jianfeng Vocational and Technical College Agency Number12916
Shanghai Jianqiao College Agency Number12799
Shanghai Jiao Tong University Agency Number10248
Shanghai Jiguang Vocational Technical College Agency Number12798
Shanghai Lida Polytechnic Institute Agency Number12587
Shanghai Lixin University of Commerce Agency Number11047
Shanghai Maritime University Agency Number10254
Shanghai Maritime Vocational & Technical College Agency Number12498
Shanghai Medical Instrumentation College Agency Number10262
Shanghai Minyuan Polytechnic Institute Agency Number12584
Shanghai Normal University Agency Number10270
Shanghai Ocean University Agency Number10264
Shanghai Ouhua Vocational Technical College Agency Number12585
Shanghai Police College Agency Number10283
Shanghai Publishing and Printing College Agency Number11733
Shanghai Sanda Institute Agency Number11833
Shanghai Second Polytechnic University Agency Number12044
Shanghai Sipo Polytechnic College Agency Number12586
Shanghai Technical College of Urban Management Agency Number12495
Shanghai Technical Institute of Electronics and Information Agency Number12499
Shanghai Theatre Academy Agency Number10279
Shanghai Top Institute of Information Technology Agency Number12914
Shanghai Trade union Polytechnic College Agency Number14023
Shanghai University Agency Number10280
Shanghai University of Electric Power Agency Number10256
Shanghai University of Engineering Science Agency Number10856
Shanghai University of Finance and Economics Agency Number10272
Shanghai University of Political Science and Law Agency Number11835
Shanghai University of Sport Agency Number10277
Shanghai University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10268
Shanghai Vocational College of Sports Agency Number14179
Shanghai Vocational Technical College of Agriculture and Forestry Agency Number12912
Shanghai Xingjian Polytechnic College Agency Number12493
Shanghai Xinqiao Vocational and Technical College Agency Number10852
Shanghai Zhonghua Vocational Technical College Agency Number13907
Shanghai Zhongqiao Vocational and Technical College Agency Number12915
Shangluo University Agency Number11396
Shangluo Vocational and Technical College Agency Number13948
Shangqiu Medical College Agency Number13782
Shangqiu Normal University Agency Number10483
Shangqiu Professional Training College Agency Number12745
Shangqiu Science and Technology College Agency Number13500
Shangrao Normal University Agency Number10416
Shangrao Vocational and Technical Institute Agency Number13870
Shangyang Vocational and Technical College Agency Number12600
Shantou Polytechnic Agency Number12954
Shantou University Agency Number10560
Shanwei Vocational Technical College Agency Number12765
Shanxi Agricultural University Agency Number10113
Shanxi Architectural Technical College Agency Number12775
Shanxi Biology Application Vocational College Agency Number12776
Shanxi College of Traditional Chinese Medicine Agency Number10716
Shanxi Conservancy Technical Institute Agency Number12892
Shanxi Datong University Agency Number10120
Shanxi Drama Vocational College Agency Number12889
Shanxi Finance Agency Number11630
Shanxi Forestry vocational and technical College Agency Number12891
Shanxi Institue of Mechanical & Electrical Engineering Agency Number12888
Shanxi International Business Vocational College Agency Number13694
Shanxi Jingguan Zhiye Xueyuan Agency Number13693
Shanxi Laoqu Zhiye Jishu Xueyuan Agency Number14105
Shanxi Management Vocational College Agency Number13698
Shanxi Medical University Agency Number10114
Shanxi Normal University Agency Number10118
Shanxi Police Academy Agency Number12111
Shanxi Polytechnic College Agency Number13528
Shanxi Professional Colloge of Finance Agency Number13530
Shanxi Sports Professional Institute Agency Number13692
Shanxi Technology and Business College Agency Number13691
Shanxi Tongwen Vocational and Technical College Agency Number13862
Shanxi Traffic Vocational and Technical College Agency Number12778
Shanxi University Agency Number10108
Shanxi University of Finance and Economics Agency Number10125
Shanxi University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10809
Shanxi Vocational & Technical College Of Finance & Trade Agency Number12890
Shanxi Vocational and Technical College of Coal Agency Number13529
Shanxi vocational art colleges Agency Number12704
Shanxi Vocational College of Information Technology Agency Number13541
Shanxi Vocational College Of Tourism Agency Number13697
Shanxi Xinghua Vocational College Agency Number12779
Shanxi Yuncheng Agricultural Vocational and Technical College Agency Number13934
Shaoguan University Agency Number10576
Shaoxing Top Vocational Institute of Information Technology Agency Number12876
Shaoxing University Agency Number10349
Shaoyang Medical College Agency Number13803
Shaoyang University Agency Number10547
Shashi Vocational University Agency Number11074
Shazhou Professional Institute of Technology Agency Number11288
Shenyang Aeronautical vocational and technical College Agency Number12590
Shenyang Agricultural University Agency Number10157
Shenyang Conservatory of Music Agency Number10177
Shenyang Institute of Aeronautical Engineering Agency Number10143
Shenyang Institute of Chemical Technology Agency Number10149
Shenyang Institute of Engineering Agency Number11632
Shenyang Jianzhu University Agency Number10153
Shenyang Ligong University Agency Number10144
Shenyang Medical College Agency Number10164
Shenyang Normal University Agency Number10166
Shenyang Pharmaceutical University Agency Number10163
Shenyang Polytechnic College Agency Number12594
Shenyang Sport University Agency Number10176
Shenyang University Agency Number11035
Shenyang University of Technology Agency Number10142
Shenzhen Institute of Information Technology Agency Number12957
Shenzhen Polytechnic Agency Number11113
Shenzhen University Agency Number10590
Shihezi University Agency Number10759
Shijiazhuang Computer Vocational College Agency Number12782
SHijiazhuang Foreign Affairs Vocational College Agency Number14047
Shijiazhuang Foreign Language Vocational College Agency Number12783
Shijiazhuang Information Engineering Vocational College Agency Number13073
Shijiazhuang Institute of Railway Technology Agency Number12424
Shijiazhuang Institute Of Technology Agency Number13400
Shijiazhuang Medical College Agency Number14018
Shijiazhuang People’s Medical College Agency Number14158
Shijiazhuang Science and Information College Agency Number13403
Shijiazhuang University Agency Number10102
Shijiazhuang University of Economics Agency Number10077
Shijiazhuang Vocational College for Scientific & Technical Engineering Agency Number14185
Shijiazhuang Vocational College of Foreign Economics and Trade Agency Number13070
Shijiazhuang Vocational College of Foreign Language and Translation Agency Number13402
Shijiazhuang Vocational College of Industry and Commerce Agency Number13399
Shijiazhuang Vocational College of Law and Commerce Agency Number12796
Shijiazhuang vocational technology institute Agency Number11238
Shiyan Technical Institute Agency Number11334
Shougang Institute of Technology Agency Number11831
Shunde Polytechnic Agency Number10831
Shuozhou Vocational Techinical College Agency Number14186
Sichuan Aerospace College of Vocational Technology Agency Number12641
Sichuan Agricultural University Agency Number10626
Sichuan Art Vocational College Agency Number14007
Sichuan Chinese Medicine College Agency Number14010
Sichuan City Vocational College Agency Number14175
Sichuan College of Architectural Technology Agency Number12764
Sichuan College of Chemical Technology Agency Number12637
Sichuan College of Information Technology Agency Number13815
Sichuan Conservatory Of Music Agency Number10654
Sichuan Cultural Communication Vocational College Agency Number14004
Sichuan Electromechanical Institute of Vocation and Technology Agency Number12751
Sichuan Engineering Technical College Agency Number12763
Sichuan Fine Arts Institute Agency Number10655
Sichuan Higher Institute of Cuisine Agency Number11552
Sichuan Huaxin Modern Vocational College Agency Number14005
Sichuan International Studies University Agency Number10650
Sichuan Jingan Vocational College Agency Number13816
Sichuan Judicial and Police Officers Professional College Agency Number13813
Sichuan modern vocational college Agency Number14176
Sichuan Normal University Agency Number10636
Sichuan Pivot Point College Agency Number12964
Sichuan Police College Agency Number12212
Sichuan Science and Technology Vocational College Agency Number14070
Sichuan Technology and Business College Agency Number12762
Sichuan Telecom Vocational Technical College Agency Number12642
Sichuan Tianyi University Agency Number11841
Sichuan TOP IT Vocational Institute Agency Number12963
Sichuan University Agency Number10610
Sichuan University of Arts and Science Agency Number10644
Sichuan University of Science & Engineering Agency Number10622
Sichuan Vocational and Technical College Agency Number12970
Sichuan Vocational and Technical College of Communications Agency Number12761
Sichuan Vocational and Technical College of Electric Power Agency Number12065
Sichuan Vocational College of Business Agency Number13812
Sichuan Vocational College of Cultural Industries Agency Number14086
Sichuan Vocational College of Finance and Economics Agency Number14091
Sichuan Vocational College of Management Agency Number14006
Sichuan Water Conservancy Vocational College Agency Number12638
Silicon Lake College Agency Number12078
Simao Normal Technological Academy Agency Number10685
Siping Professional College Agency Number11044
SONGSHAN SHAOLIN VOCATIONAL WUSHU INSTITUTE Agency Number13785
Soochow University Agency Number10285
South China Agricultural University Agency Number10564
South China Business Trade College Agency Number13927
South China Normal University Agency Number10574
South China University of Technology Agency Number10561
South China University of Tropical Agriculture Agency Number10565
South-Central University for Nationalities Agency Number10524
Southeast University Agency Number10286
Southern Medical University Agency Number12121
Southwest Forestry University Agency Number10677
Southwest Guizhou Teachers College for Nationalities Agency Number10666
Southwest Jiaotong University Agency Number10613
Southwest Petroleum University Agency Number10615
Southwest University for Nationalities Agency Number10656
Southwest University of Political Science and Law Agency Number10652
Southwest University of Science and Technology Agency Number10619
Southwestern Guizhou Vocatioanl & Technical Collge for Nationalities Agency Number13817
Southwestern University Agency Number10635
Southwestern University of Finance and Economics Agency Number10651
Suihua University Agency Number10236
Suizhou Vocational and Technical College Agency Number12980
Sun Yat-sen University Agency Number10558
Suqian vocational and technical College Agency Number13110
Suzhou Art&Design Technology Institute Agency Number10960
Suzhou Health College Agency Number12688
Suzhou Industrial Park Institute of Vocational Technology Agency Number12809
Suzhou Institute of Industrial Technology Agency Number12686
Suzhou Polytechnic Institute of Agriculture Agency Number12808
SUZHOU TOP INSTITUTE OF INFORMATION TECHNOLOGY Agency Number12687
Suzhou University Agency Number10379
Suzhou University of Science and Technology Agency Number10332
Suzhou Vocational and Technical College Agency Number12812
Suzhou Vocational University Agency Number11054
Tai yuan dian zhuan Agency Number10805
Taihu College Of Creative Technologies Agency Number12918
Taishan Medical University Agency Number10439
Taishan Polytechnic Agency Number13861
Taishan University Agency Number10453
Taiyuan Institute of Technology Agency Number14101
Taiyuan Normal University Agency Number10119
Taiyuan Tourism College Agency Number13696
Taiyuan University of Science and Technology Agency Number10109
Taiyuan University of Technology Agency Number10112
Taiyuan Urban Vocational College Agency Number13532
Taizhou Polytechnic College Agency Number12106
Taizhou University Agency Number10350
Taizhou Vocational & Technical College Agency Number12790
Taizhou Vocational College Of Science & Technology Agency Number13746
Talent International College Guangxi Agency Number14026
Tangshan College Agency Number11033
Tangshan Industry and Technology Vocational college Agency Number12787
Tangshan Teachers College Agency Number10099
Tangshan Vocational College of Science and Technology Agency Number13396
Tangshan Vocational Technical College Agency Number12785
Tarim University Agency Number10757
Technological Institute Of Qingdao Harbor Agency Number13014
Technological Vocational College of Dezhou Agency Number12842
Thai Nguyen University Agency Number11242
Thaizhou Normal Junior College Agency Number12917
The Jiangxi Application Engineering Vocational College Agency Number13425
The Matsubara Occupational and Technical College Agency Number13917
The National Academy of Chinese Theatre Arts Agency Number10049
The Professional Judical Police College of Heilongjiang Agency Number12728
The Three Gorges Power Vocational College Agency Number14061
The Xiamen Academy for Performing Arts Agency Number13767
The Yuncheng children Teachers College Agency Number14093
Tianjin Academy of Fine Arts Agency Number10073
Tianjin Agricultural College Agency Number10061
Tianjin Art Vocational College Agency Number12882
Tianjin Binhai Vocational College Agency Number12484
Tianjin Bohai Vocational Technical College Agency Number12719
Tianjin Broadcasting TV and Film Institute Agency Number14102
Tianjin City Vocational College Agency Number13702
Tianjin Conservatory of Music Agency Number10072
Tianjin Culture Art Professional Institute Agency Number13911
Tianjin Engineering Technical Institute Agency Number12487
Tianjin Foreign Studies University Agency Number10068
Tianjin Institute Foreign Economic Relations and Trade Agency Number12788
Tianjin Institute of Industry Professional Technology Agency Number10860
Tianjin Institute of Occupational traffic Agency Number12883
Tianjin Institute of Physical Education Agency Number10071
Tianjin Land Resource and House Vocational College Agency Number12803
Tianjin Light Industry Vocational Technical College Agency Number12732
Tianjin Maritime College Agency Number14022
Tianjin Medical College Agency Number12880
Tianjin Medical University Agency Number10062
Tianjin Metallurgical Vocation-Technology Institute Agency Number13700
Tianjin Modern Vocational Technology College Agency Number12722
Tianjin Normal University Agency Number10065
Tianjin Petroleum Vocational and Technical College Agency Number13701
Tianjin Polytechnic University Agency Number10058
Tianjin Public Security Profession College Agency Number12723
Tianjin Railway Technical and Vocational College Agency Number13863
Tianjin Sino-German Vocational Technical College Agency Number12105
Tianjin TEDA Polytechnic College Agency Number12881
Tianjin Tianshi College Agency Number10859
Tianjin University of Commerce Agency Number10069
Tianjin University of Finance and Economics Agency Number10070
Tianjin University of Science and Technology Agency Number10057
Tianjin University of Technology and Education Agency Number10066
Tianjin University of Technology Agency Number10060
Tianjin University of Traditional Chinese Medicine Agency Number10063
Tianjin University Agency Number10056
Tianjin Urban Construction Managent & Vocational Techology College Agency Number14020
Tianjin Vocational College Of Bioengneering Agency Number14021
Tianjin Vocational College of Mechanics and Electricity Agency Number12721
Tianjin Vocational Institute Agency Number11032
Tianjin Youth Vocational Institute Agency Number12535
Tianshui Normal University Agency Number10739
Tibet Police Academy Agency Number10692
Tibet university Agency Number10694
Tibet university for nationalities Agency Number10695
Tibet Vocational Technical College Agency Number14085
Tibetan Traditional Medical College Agency Number10696
TieLing Normal College of Liaoning Agency Number10182
Tongchuan Vocational and Technical College Agency Number13953
Tonghua Normal University Agency Number10202
Tongji University Agency Number10247
Tongliao Vocational College Agency Number13740
Tongling Polytechnic Agency Number12217
Tongling University Agency Number10383
Tongren Poletechnic Agency Number13055
Tongren University Agency Number1066
Tourism College Of Anhui Agency Number14165
Tourism College of Zhejiang China Agency Number12867
Tsinghua University(Qinghua University) Agency Number10003
University for Science & Technology, Beijing Agency Number13703
University of Electronic Science and Technology of China Agency Number10614
University of International Business & Economics Agency Number10036
University of International Relations Agency Number10042
University of Nottingham Ningbo China Agency Number16301
University of Science and Technology Beijing Agency Number10008
University of Science and Technology Liaoning Agency Number10146
University of Science and Technology of China Agency Number10358
University of Shanghai for Science and Technology Agency Number10252
Urban Construction Institutes Of Tianjin Agency Number10792
Urumqi Vocational University Agency Number11565
Vocational College of Guizhou Yatai Agency Number12850
Vocational Education and Technical College Agency Number14060
Wannan Medical College Agency Number10368
WEIFANG BUSINESS VOCATIONAL COLLEGE Agency Number13388
Weifang Medical University Agency Number10438
Weifang University Agency Number11067
Weifang University of Science and Technology Agency Number12843
Weifang Vocational College Agency Number12391
Weinan Polytechnic College Agency Number13951
Weinan Teachers College Agency Number10723
Wenshan Teachers College Agency Number11556
Wenzhou Medical College Agency Number10343
Wenzhou University Agency Number10351
Wenzhou Vocational & Technical College Agency Number10864
Wenzhou Vocational College of Science and Technology Agency Number14088
Western Anhui University Agency Number10376
Wuchang Polytechnic College Agency Number12990
Wuhai Vocational and Technical College Agency Number13915
Wuhan Bioengineering Institute Agency Number12362
Wuhan College of Foreign Language and Foreign Affairs Agency Number12988
Wuhan College of Industrial Technology Agency Number13795
Wuhan Commercial Service College Agency Number11654
Wuhan Conservatory of Music Agency Number11524
Wuhan Electric Power Technical College Agency Number12981
Wuhan Institute of Physical Education Agency Number10522
Wuhan Institute of Shipbuilding Technology Agency Number12052
Wuhan Institute of Technology Agency Number10490
WUHAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY Agency Number10834
Wuhan Institute of Vocational and Technical information Agency Number12989
Wuhan International Trade University Agency Number12991
Wuhan Police Vocational College Agency Number12984
Wuhan Polytechnic University Agency Number10496
Wuhan Railway Vocational College of Technology Agency Number12977
Wuhan Science and Technology Vocational College Agency Number12987
Wuhan Social Work Professional College Agency Number13796
Wuhan Technical College of Communications Agency Number13264
Wuhan Technical Institute of Engineering Agency Number12738
Wuhan University of Science and Engineering Agency Number10495
Wuhan University of Science and Technology Agency Number10488
Wuhan University of Technology Agency Number10497
Wuhan University Agency Number10486
Wuhan Vocational & Technical College Navigation Agency Number12952
Wuhan Vocational College of Industry and Trade Agency Number12369
Wuhan Vocational College of Software and Engineering Agency Number12978
Wuhu Institute of Technology Agency Number11061
Wuhu Vocational College Of Information Technology Agency Number14057
Wulanchabu Vocational College Agency Number13699
Wuwei Occupational College Agency Number13518
WUXI CITY COLLEGE OF VOCATIONAL TECHNOLOGY Agency Number13748
Wuxi Institute of Arts Agency Number13749
Wuxi Institute of Commerce Agency Number12702
Wuxi Institute of Technology Agency Number10848
Wuxi Professional College of Science and Technology Agency Number12681
Wuxi South Ocean College Agency Number12923
Wuyi University Agency Number10397
Wuyi University Agency Number11349
Wuyishan Vocational College Agency Number14116
Wuzhou University Agency Number11354
Wuzhou Vocational College Agency Number14171
xi an tie lu zhi yuan Agency Number13945
Xiamen City University Agency Number13973
Xiamen Donghai College Agency Number14112
Xiamen Huatian International Vocation Institute Agency Number13768
Xiamen Huaxia Vocational College Agency Number12709
Xiamen Institute of Software Technology Agency Number14059
Xiamen Medical College Agency Number12631
XIAMEN NANYANG UNIVERSITY Agency Number14111
Xiamen Ocean Vocational College Agency Number12629
Xiamen University of Technology Agency Number11062
Xiamen University Agency Number10384
Xiamen Xingcai Polytechnic Agency Number13979
Xi’an Academy of Fine Arts Agency Number10729
Xi’an Aeronautical Polytechnic Institute Agency Number12828
Xi’an Aerotechnical College Agency Number11736
Xi’an Autotechnology Vocational College Agency Number13738
Xi’an Conservatory of Music Agency Number10728
Xi’an electricity College Agency Number11826
Xi’an Eurasia University Agency Number12712
Xi’an Fanyi University Agency Number12714
Xi’an Financial Services Institute Agency Number11560
Xi’an Haitang Vocational College Agency Number13737
Xi’an High-tech University Agency Number13122
Xi’an International Studies University Agency Number10724
Xi’an International University Agency Number12713
Xi’an Jiaotong University Agency Number10698
Xi’an Jiaotong-Liverpool University Agency Number16403
Xian Medical College Agency Number11840
Xi’an Medical College Agency Number14159
Xi’an Peihua University Agency Number11400
Xian physical Education University Agency Number10727
Xian Polytechnic University Agency Number10709
Xi’an Sanzi University Agency Number13124
Xi’an Shiyou University Agency Number10705
Xi’an Siyuan University Agency Number13121
Xi’an Technological University Agency Number10702
Xian Technology Business College Agency Number13569
Xi’an University of Architecture and Technology Agency Number10703
Xi’an University of Arts and Science Agency Number11080
Xi’an University of Posts and Telecommunications Agency Number11664
Xi’an University of Science and Technology Agency Number10704
Xi’an University of Technology Agency Number10700
XI’an Vocational and Technical College Agency Number13947
Xiangfan University Agency Number10519
Xiangfan Vocational and Technical College Agency Number12354
Xiangnan University Agency Number10545
Xiangtan University Agency Number10530
Xiangtan Vocational and Technical College Agency Number12846
XiangXi Vocational And Technical College For Nationalities Agency Number13805
Xianning University Agency Number10927
Xiantao Vocational College Agency Number12740
Xianyang Normal University Agency Number10722
Xianyang Vocational and Technical College Agency Number13946
Xianyang Vocational Technical College Agency Number13265
Xiaogan University Agency Number10528
Xiaoxiang Vocational College Agency Number13042
Xichang College Agency Number10628
Xidian University Agency Number10701
Xihua University Agency Number10623
Xijing University Agency Number12715
Xilingol Vocational College Agency Number12677
Xingan Vocational and Technical College Agency Number12443
Xinghai Conservatory of Music Agency Number10587
Xingtai Medical College Agency Number12884
XingTai University Agency Number10104
Xingtai Vocational School Agency Number11821
Xinjiang Agricultural University Agency Number10758
Xinjiang Agricultural Vocational Technical College Agency Number10995
Xinjiang Arts University Agency Number10768
Xinjiang Energy Vocational Technical College Agency Number12570
Xinjiang Institute of Electrical and vocational and technical Agency Number12513
Xinjiang Institute of Light Industry Technology Agency Number12514
Xinjiang Medical University Agency Number10760
Xinjiang Modern Vocational and Technical College Agency Number13726
Xinjiang Normal University Agency Number10762
Xinjiang Police Officers’ Academy Agency Number12734
Xinjiang Polytechnical College Agency Number10994
Xinjiang Shihezi Vocational and Technical College Agency Number13956
Xinjiang Tianshan Vocational College Agency Number13727
Xinjiang University Agency Number10755
Xinjiang University of Finance and Economics Agency Number10766
Xinjiang Uygur Medicine College Agency Number11818
Xinjiang Vocational & Technical College Of C ommunications Agency Number13926
Xinjiang Vocational and Technical College Of Constrcuction Agency Number13562
Xinjiang Vocational University Agency Number14138
Xinjing Police Academy Agency Number13563
Xinxiang Medical College Agency Number10472
Xinxiang University Agency Number11071
Xinyang Agricultural College Agency Number11326
Xinyang Normal University Agency Number10477
Xinyang Vocational and Technical College Agency Number13784
Xinyu College Agency Number11508
Xinzhou Teachers College Agency Number10124
Xinzhou Vocational and Technical College Agency Number13821
Xishuangbanna Vocational Technical College Agency Number12826
Xuancheng Technology Agency Number13061
Xuchang University Agency Number10480
Xuchang Vocational Technical College Agency Number12067
Xuzhou College of Industrial Technology Agency Number13107
Xuzhou Institute of Architectural Technology Agency Number10849
Xuzhou Institute of Technology Agency Number11998
Xuzhou Medical College Agency Number10313
Xuzhou Normal University Agency Number10320
Yaan Vocational College Agency Number13049
Yan’an University Agency Number10719
Yanan Vocational & Technical College Agency Number13950
Yanbian University Agency Number10184
Yancheng Institute of Technology Agency Number10305
Yancheng Teachers University Agency Number10324
YANCHENG TEXTILE VOCATIONAL TECHNOLOGY COLLEGE Agency Number13752
Yang-En University Agency Number11784
Yangjiang Vocational Technical College Agency Number12771
Yangling Vocational and Technical College Agency Number10966
Yangquan vocational and technical College Agency Number12893
Yangtze Normal University Agency Number10647
Yangtze University Agency Number10489
Yangzhou Industry Vocational Technology College Agency Number13754
Yangzhou University Agency Number11117
Yangzhou Vocational College of Environment and Recourses Agency Number12683
Yangzhou Vocational University Agency Number11462
Yanshan University Agency Number10216
Yantai Automotive Engineering Professional College Agency Number14081
Yantai Engineering Agency Number13355
Yantai Nanshan University Agency Number12332
Yantai University Agency Number11066
Yantai Vocational College Agency Number12396
Yellow River Conservancy Technical Institute Agency Number12058
Yibin University Agency Number10641
Yibin Vocational & Technical College Agency Number12966
Yichun University Agency Number10417
Yichun Vocational College Agency Number10872
Yichun Vocational Technical College Agency Number13424
Yili Normal University Agency Number10764
Yili Vocational College Agency Number12975
Yinchuan University Agency Number13820
Yingkou College of Vocationd Techology Agency Number10181
Yingtan Vocational Technology College Agency Number12937
Yingtian College Agency Number12680
Yiwu Industrial & Commercial College Agency Number13003
Yiyang Medical College Agency Number14097
YiYang Vocational And Technical College Agency Number13808
Yongcheng Vocational College Agency Number13787
Yongjiang University Agency Number11549
Yongzhou Vocational and Technical College Agency Number12301
Yueyang Vocational Technical College Agency Number13038
Yulin Normal University Agency Number10606
Yulin University Agency Number11395
Yunan Sports Vocational and Technical College Agency Number12559
Yuncheng University Agency Number10123
Yunnan Agricultural University Agency Number10676
Yunnan Agricultural Vocational Technical College Agency Number12555
Yunnan Arts University Agency Number10690
Yunnan Beimei Vocaional College Agency Number13759
Yunnan College of Business Management Agency Number12560
Yunnan College of Traditional Chinese Medicine Agency Number10680
Yunnan Defense Industry Vocational Technical College Agency Number13756
Yunnan Einsun Software College Agency Number13909
Yunnan Electromechanical Vocational and Technical College Agency Number13757
Yunnan Forestry Vocational Technical College Agency Number13758
Yunnan Institute of Technology and Information Agency Number12825
Yunnan Medical College Agency Number12557
Yunnan Nationalities University Agency Number10691
Yunnan Normal University Agency Number10681
Yunnan Police Officer Academy Agency Number11392
Yunnan Professional College of Land Resources Agency Number12349
Yunnan Tin Vocation Technical College Agency Number14130
Yunnan Traffic Vocational and Technical College Agency Number12357
Yunnan University Agency Number10673
Yunnan University of Finance and Economics Agency Number10689
Yunnan Vocatioanl College of Judicial police Agency Number12556
Yunnan Vocational College of Arts and Culture Agency Number12558
Yunnan Vocational College of Energy Technology Agency Number13136
Yunnan Vocational College of Tropical Crops Agency Number13755
Yunnan Xinxing Vocational College Agency Number14032
Yunyang Medical College Agency Number10929
Yunyang Normal College Agency Number10518
Yuxi Agricultural Vocational Technical College Agency Number12971
Yuxi Normal University Agency Number11390
Zaozhuang University Agency Number10904
Zaozhuang Vocational College Agency Number14196
Zaozhuang Vocational College of Science and Technology Agency Number13390
Zhangjiajie Institute of Aeronautical Engineering Agency Number12849
Zhangjiakou Vocational and Technical College Agency Number11423
Zhangye Medical School Agency Number11809
Zhangzhou City University Agency Number14110
ZHANGZHOU COLLEGE OF SCIENCE & TECHNOLOGY Agency Number14113
Zhangzhou Health Vocational College Agency Number14117
Zhangzhou Institute of Technology Agency Number11314
Zhangzhou Normal University Agency Number10402
Zhangzhou Vocational College of Science and Technology Agency Number14115
Zhanjiang Modern Science and Technology University Agency Number14126
Zhanjiang Normal University Agency Number10579
Zhaoqing Business and Technology College Agency Number13721
Zhaoqing Medical College Agency Number13810
Zhaoqing Science and Technology Polytechnic Agency Number13720
Zhaoqing University Agency Number10580
Zhaotong Teacher’s College Agency Number10683
Zhe Jiang Fang Zhi Fu Zhuang Vocational College Agency Number13025
Zhejiang Business Technology Institute Agency Number12789
Zhejiang Changzheng Professional & Technical College Agency Number13027
Zhejiang Chinese Medical University Agency Number10344
Zhejiang College Of Construction Agency Number12862
Zhejiang College of Sports Agency Number13854
Zhejiang Economic & Trade Polytechnic Agency Number12864
Zhejiang Electric Power Vocational Technology College Agency Number12646
Zhejiang Financial Professional College Agency Number12870
Zhejiang Forestry University Agency Number10341
Zhejiang Gongshang University Agency Number10353
Zhejiang Guangsha College of Applied Construction Technology Agency Number13029
Zhejiang Industry & Trade Vocational College Agency Number12791
Zhejiang Industry Polytechnic College Agency Number12871
Zhejiang Institute of Communications Agency Number12036
Zhejiang Institute of Mechanical & Electrical Engineering Agency Number12861
Zhejiang International Maritime College Agency Number13853
Zhejiang Normal University Agency Number10345
Zhejiang Ocean University Agency Number10340
Zhejiang Oriental Vocational and Technical College Agency Number13002
Zhejiang Pharmaceutical College Agency Number12860
Zhejiang Police College Agency Number11483
Zhejiang Police Vocational Academy Agency Number12869
Zhejiang Posts and Telecommunications College Agency Number13688
Zhejiang Sci-Tech University Agency Number10338
Zhejiang Shuren University Agency Number11842
Zhejiang Technology Institute of Economy Agency Number12866
Zhejiang Tongji Vocational College Of Science and Technology Agency Number12647
Zhejiang University Agency Number10335
Zhejiang University of Finance and Economics Agency Number11482
Zhejiang University of Media and Communications Agency Number11647
Zhejiang University of Science and Technology Agency Number11057
Zhejiang University of Technology Agency Number10337
Zhejiang Vocational College of Art Agency Number12863
Zhejiang Vocational College of Commerce Agency Number12865
Zhejiang Wanli University Agency Number10876
Zhejiang Water Conservancy and Hydropower College Agency Number11481
Zhejiang Yuexiu University of Foreign Languages Agency Number12792
Zhejiang Yuying College of Vocational Technology Agency Number12868
Zhekjiang Medical College Agency Number13023
zheng zhou jiao tong zhi yuan Agency Number13498
Zhengda Software Polytechnic of Chongqing Agency Number12608
Zhengde Vocational and Technical College Agency Number12921
Zhengzhou College of Animal Husbandry Engineering Agency Number10469
Zhengzhou Electric Power College Agency Number11828
ZhengZhou Electric Power Technology College Agency Number14062
Zhengzhou Huaxin University Agency Number12747
Zhengzhou Information Science and Technology Vocational College Agency Number13565
Zhengzhou Institute of Aeronautical Industry Management Agency Number10485
Zhengzhou Institute of Science and Technology Agency Number12746
Zhengzhou Professional Technical Institute of Electronic & information Agency Number13783
Zhengzhou Railway Vocational and Technical College Agency Number10843
Zhengzhou Teachers College Agency Number12949
Zhengzhou Technical College Agency Number13792
Zhengzhou Tourism College Agency Number13791
Zhengzhou University Agency Number10459
Zhengzhou University of Light Industry Agency Number10462
Zhengzhou Vocational College of Economics and Trade Agency Number13497
Zhengzhou Vocational College of Industrial Safety Agency Number13786
Zhenjiang College Agency Number11051
Zhenzhou Shuqing Medical College Agency Number12948
Zhongkai University of Agriculture and Engineering Agency Number11347
Zhongnan University of Economics and Law Agency Number10520
Zhongshan Polytechnic Agency Number14066
Zhongshan Torch Polytechnic Agency Number13710
Zhongshan Vocational College Agency Number12922
Zhongyuan University of Technology Agency Number10465
Zhongzhou University Agency Number11068
Zhoukou Keji Zhiye Xueyuan Agency Number14169
Zhoukou Normal University Agency Number10478
Zhoukou Vocational Technology College Agency Number12750
Zhuhai Art Vocational College Agency Number12576
ZHUHAI CITY POLYTECHNIC Agency Number13713
ZHUZHOU PROFESSIONAL TECHNOLOGY COLLEGE Agency Number13937
Zhuzhou Teachers College Agency Number10836
Zibo Normal College Agency Number13777
Zibo Vocational Institute Agency Number13009
Zibo Vocational  Institute Agency Number13013
Ziliang Vocational Technology College Agency Number12056
Zunyi Medical and Pharmaceutical College Agency Number14011
Zunyi Medical College Agency Number10661
Zunyi Normal College Agency Number10664
Zunyi Vocational and Technical College Agency Number12824

 

Click here to download it

Chinese Universities Agency Number List

Agency numbers of Chinese Institutions