The Bursa CSC e Universitetit Fudan është një çmim konkurrues që përfshin tarifat e shkollimit, mbulimin e sigurimit shëndetësor jashtë shtetit, kompensimin e jetesës dhe kompensimin e akomodimit. Ai gjithashtu vjen me një ftesë për të eksploruar mundësitë në Kinë pas diplomimit.

Universiteti Fudan ka krijuar një program bursash për studentët ndërkombëtarë. Këto ofrohen në nivele të ndryshme, ku më i pari është ai Bursa CSC e Universitetit Fudan. Kjo është e disponueshme për studentët ndërkombëtarë të diplomuar që janë në vitin e tyre të fundit të studimit në Departamentin e Inxhinierisë Elektrike dhe Automatizimit, Kolegjin e Shkencës dhe Teknologjisë së Informacionit ose Kolegjin e Shkencave.

Disa Bursat Fudan janë të disponueshme vetëm për studentët që kanë përfunduar me sukses kurse që janë mësuar në anglisht dhe ofrojnë kurse universitare të mësuara në gjuhën kineze si lëndë zgjedhore.

Universiteti Fudan është një universitet prestigjioz i vendosur në Shangai, Kinë. Universiteti është themeluar në vitin 1905 dhe është renditur si një nga universitetet më të mira në Kinë. Universiteti Fudan është një universitet i rangut të lartë kërkimor global në Republikën Popullore të Kinës, një nga universitetet më të vjetra dhe më prestigjioze në Azi. Është një Universitet Klasi A i Dyfishtë i Klasit të Parë të Ministrisë Kineze të Arsimit.

Shkolla ofron bursa për studentët ndërkombëtarë për programe universitare, pasuniversitare dhe doktorature. Bursa e ofruar nga Universiteti Fudan mbulon shkollimin, akomodimin, shpenzimet e jetesës dhe sigurimin shëndetësor.

Renditja botërore e Universitetit Fudan

Renditja Botërore e Universitetit Fudan është # 128 në Universitetet më të mira globale. Shkollat ​​renditen sipas performancës së tyre në një grup treguesish të ekselencës të pranuar gjerësisht.

Fudan University CSC Scholarship 2024

Autoriteti: Bursa e Qeverisë Kineze 2024 Përmes Këshillit të Bursave të Kinës (CSC)
Emri i Universitetit: Universiteti Fudan
Kategoria e Studentëve: Studentë të diplomës universitare, studentë të diplomës master dhe doktoraturë. Studentët e Diplomës
Lloji i bursës: Bursa e financuar plotësisht (Gjithçka është falas)
Ndihma mujore Bursa e Universitetit Fudan: 2500 për studentët e diplomës Bachelor, 3000 RMB për studentët e diplomës Master dhe 3500 RMB për Ph.D. Studentët e Diplomës

 • Tarifat e shkollimit do të mbulohen nga Bursa CSC
 • Ndihma e jetesës do të sigurohet në llogarinë tuaj bankare
 • Akomodimi(Dhomë me dy krevate për studentë dhe teke për studentë të diplomuar)
 • Sigurim gjithëpërfshirës mjekësor (800 RMB)

Metoda e Aplikimit Bursa e Universitetit Fudan: Aplikoni vetëm në internet (Nuk ka nevojë të dërgoni kopje të shtypura)

Lista e Fakultetit të Universitetit Fudan

Kur po aplikoni për një bursë, thjesht duhet të merrni një letër pranimi për të maksimizuar miratimin tuaj të bursës, kështu që për këtë, ju nevojiten lidhjet e fakultetit të departamentit tuaj. Shkoni në faqen e internetit të Universitetit, më pas klikoni në departament dhe më pas klikoni në lidhjen e fakultetit. Ju duhet të kontaktoni vetëm profesorët përkatës që do të thotë se ata janë më afër interesit tuaj kërkimor. Pasi të keni gjetur një profesor përkatës, janë 2 gjërat kryesore që ju nevojiten

 1. Si të shkruani një email për letrën e pranimit Kliko këtu (7 Shembuj të postës elektronike për profesorin për pranim nën bursat e CSC). Pasi profesori të pranojë t'ju marrë nën mbikëqyrjen e tij, duhet të ndiqni hapat e dytë.
 2. Ju duhet një letër pranimi për t'u nënshkruar nga mbikëqyrësi juaj, Klikoni këtu për ta marrë atë Shembull i letrës së pranimit

Kriteret e pranueshmërisë për bursë në Universitetin Fudan

The Kriteret e pranueshmërisë së Universiteti Fudan për Bursën CSC 2024 përmendet më poshtë.

 1. Të gjithë studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për Bursën e Universitetit Fudan CSC
 2. Kufijtë e moshës për diplomë universitare janë 30 vjet, për master janë 35 vjet dhe për doktoraturë. është 40 vjeç
 3. Aplikanti duhet të jetë në gjendje të mirë shëndetësore
 4. Nuk ka precedentë penalë
 5. Ju mund të aplikoni me Certifikatën e Aftësisë Angleze

Dokumentet e nevojshme për Fudan University CSC Scholarship 2024

Gjatë aplikimit online të Bursave CSC ju duhet të ngarkoni dokumente, pa ngarkuar aplikacioni juaj është i paplotë. Më poshtë është lista që duhet të ngarkoni gjatë Aplikimit të Bursave të Qeverisë Kineze për Universitetin Fudan.

 1. Formulari i Aplikimit Online CSC(Numri i Agjencisë së Universitetit Fudan, Klikoni këtu për të marrë)
 2. Formulari i Aplikimit Online i Universiteti Fudan
 3. Certifikata e diplomës më të lartë (kopje e noterizuar)
 4. Transkriptet e arsimit të lartë (kopje e noterizuar)
 5. Diploma universitare
 6. Transkripti universitar
 7. nëse jeni në Kinë Atëherë viza ose leja e qëndrimit më e fundit në Kinë (Ngarkoni faqen kryesore të pasaportës përsëri në këtë opsion në Portalin Universitar)
 8. A Plani i studimit ose Propozim Kërkimor
 9. Dy Letra rekomandimi
 10. Kopje pasaporte
 11. Dëshmi ekonomike
 12. Formulari i ekzaminimit fizik (Raport Shëndetësor)
 13. Certifikata e aftësisë angleze (IELTS nuk është i detyrueshëm)
 14. Nuk ka dosje penale (Procesverbali i certifikatës së pastrimit të policisë)
 15. Letër Pranimi (Jo i detyrueshëm)

Si të aplikoni për Bursa CSC e Universitetit Fudan 2024

Ka disa hapa që duhet të ndiqni për Aplikimin e Bursave CSC.

 1. (Ndonjëherë opsionale dhe ndonjëherë duhet të jetë e nevojshme) Përpiquni të merrni në dorën tuaj një letër mbikëqyrësi dhe pranimi prej tij
 2. Ju duhet të plotësoni Formulari i Aplikimit për Bursë CSC në internet.
 3. Së dyti, ju duhet të plotësoni Aplikimi në internet i Universitetit Fudan për Bursën CSC 2024
 4. Ngarkoni të gjitha dokumentet e kërkuara për bursë në Kinë në faqen e internetit të CSC
 5. Nuk ka asnjë tarifë aplikimi gjatë Aplikimit Online për Bursën e Qeverisë Chinse
 6. Shtypni të dy formularët e aplikimit së bashku me dokumentet tuaja të dërguara me email dhe përmes shërbimit korrier në adresën e Universitetit.

Afati i Aplikimit për Bursën e Universitetit Fudan

The Portali online i bursave hapet nga nëntori do të thotë që mund të filloni të aplikoni nga nëntori dhe Afati i Aplikimit është: 30 Prill çdo vit

Miratimi & Njoftimi

Pas marrjes së materialeve të aplikimit dhe dokumentit të pagesës, Komiteti i Pranimit të Universitetit për programin do të vlerësojë të gjitha dokumentet e aplikimit dhe do t'i sigurojë Këshillit të Bursave të Kinës nominimet për miratim. Aplikantët do të informohen për vendimin përfundimtar të pranimit të marrë nga CSC.

Fudan University CSC Scholarship Result 2024

Rezultati i Bursës së Universitetit Fudan CSC do të shpallet në fund të korrikut, ju lutemi vizitoni Rezultati i bursës CSC seksioni këtu. Mund të gjesh Statusi i Aplikimit Online i Bursave CSC dhe Universiteteve dhe kuptimet e tyre këtu.

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të bëni në komentin më poshtë.